Sayfa 326/987 ÝlkÝlk ... 226276316324325326327328336376426826 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 2,601 - 2,608 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz XV

1.  Alýntý Originally Posted by EGEDUK Yazýyý Oku
    Yarýn saat 11.00 kurunun 12,03’den yüksek olacaðýný düþünüyorsanýz yarýný bekleyebilirsiniz.
    Nasip kýsmet.
    Bu gece kura basýp yarýn 11,50’ye düþerse ah keþke 12,03’den bozsaydým da diyebilirsiniz.
    Tuhaf hesaplar.
    neden madem düþeceðine inanýyorum 12,45 den bozarým TL den kur korumalý açarým gram akýl yok mu bizde
    Batýk ayýyým poz açacak halim yok

2. Müslüman adamýn faiz içeren enstrüman ile iþi olmaz… Onun için dolar devam !!

3. Silivriye kar yaðmaya baþlamýþ. Doðalgaz fiyatlarý nedeniyle kamu binalarýnda tasarruf amaçlý ýsýnma ve diðer harcamalar azaltýlýrsa , battaniye yetmeyebilir.

Alýntý Originally Posted by metin68 Yazýyý Oku
    neden madem düþeceðine inanýyorum 12,45 den bozarým TL den kur korumalý açarým gram akýl yok mu bizde
    Doðru diyorsunuz.
    Güzel tespit.

5.  Alýntý Originally Posted by wasaban Yazýyý Oku
    Müslüman adamýn faiz içeren enstrüman ile iþi olmaz… Onun için dolar devam !!
    Aynen sn. wasaban. Þahsen benim bu soðanla, sarmýsakla tanýþmam da bu nedenle oldu. Yoksa ne iþimiz olur ecnebi donuyla.

Alýntý Originally Posted by metin68 Yazýyý Oku
    Diðer yandan kur misal 17’ye yükselse direkt bozup, kur korumalý mevduata geçmek mantýklý olur.
    Kur 17’nin üzerine çýkarsa kur farkýný garanti alýyorum.
    Kur 14’e düþerse 17’den bozduðum anapara artý faizi ile 14’li seviyelerden daha çok dolar geri alýnabilir.

7.  Alýntý Originally Posted by EGEDUK Yazýyý Oku
    Doðru diyorsunuz.
    Güzel tespit.
    Aynýsý tersi için de geçerli.

Dolarýn çýkacaðýna inanýyorsak niye TL alýyoruz? :D

Hep bu karýyý al parayý oyunlarý. Baþka bi b*k bildikleri yok.

Yine problemin köküne inmek yerine yeri gelir alicengiz oyunlarý, yeri gelir sopa ile iþ yapýlmaya çalýþýlýyor.

Problemin köküne de inemezler, çünkü problemin kökü kendileri

8.  Alýntý Originally Posted by EGEDUK Yazýyý Oku
    Diðer yandan kur misal 17’ye yükselse direkt bozup, kur korumalý mevduata geçmek mantýklý olur.
    Kur 17’nin üzerine çýkarsa kur farkýný garanti alýyorum.
    Kur 14’e düþerse 17’den bozduðum anapara artý faizi ile 14’li seviyelerden daha çok dolar geri alýnabilir.
    evet aslýnda aceleye gelmiþ bir uygulama gibi duruyor ama dedikodular bir süredir hazýrlýklarýnýn yapýldýðý yönünde aslýnda similasyonun yapýlýp bu inceliklerin önlemleri alýnmalýydý örneðin tabelada 12,50 kur yanarken vatandaþa gel 12,03 den bozalým dendiðinde vatandaþ ne der diye similasyon olmalýydý ya da tabelada 11,50 yanarken biz 12,03 den bozduðumuzda bizim zararýmýz ne olur diye vatandaþ tabelada 11,50 yazýyorsa kuru 12,03 den bozar döner ayný þeyi 11,50 den alýrdý öbür kapýdan aþagýsý sakal üstü býyýk
    Batýk ayýyým poz açacak halim yok

Sayfa 326/987 ÝlkÝlk ... 226276316324325326327328336376426826 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •