Sayfa 241/2269 İlkİlk ... 1411912312392402412422432512913417411241 ... SonSon
Arama sonucu : 18147 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Gülgün Türkoğlu Pagy
    @gulguntp
    Yeni yılda herkese uygulanabilecek dileğim yok. Neden? Çünkü bunun olanağı yok. Biri için "iyi"yi talep etmek "kötü"yü mecburen davet eder. Birine bol kazanç dilemek, öbürünün fakirleşmesi demektir vs.
    İlgilisinin, artık Varlık'la ilişkisine bir can vermesini gönülden dilerim.
    @erefefik

2. Aywa tufanı olacak. İnsanların yarısı ölecekler...
    @erefefik

3. Nalları dikacekler...
    @erefefik

4. Ayvagöbek Nuri Bey abi , 22 Aralıkta gözden kaçırdığın bir gelişme var , Tüm yahudi toplumu Haham’larının Tayyip Reise verdiği bir ödül var , sanki emekli oluyor izlenimi yarattı , var mı suda görünen bir vaziyet….

5.  Alıntı Originally Posted by burge Yazıyı Oku
    Ayvagöbek Nuri Bey abi , 22 Aralıkta gözden kaçırdığın bir gelişme var , Tüm yahudi toplumu Haham’larının Tayyip Reise verdiği bir ödül var , sanki emekli oluyor izlenimi yarattı , var mı suda görünen bir vaziyet….
    Efsane yine Yahudilerin verdiği ''cesaret ödülüyle'' başlamıştı. Tayyip Ağamla helalleşeceğiz.

Bence asıl haber bu:

https://onedio.com/haber/kilicdarogl...acagiz-1028290

Kılıçdaroğlu: 'İstanbul'un Nüfusunu 2,5 Milyon Azaltacağız'
    ''Ayva tufanı'' sebebiyle böyle olduğunu söylese veya üstü kapalı gösterse oy bile verirdim. Tribünlere oynuyor. İnsanlar zati İstanbul'dan bıkmış, devlet biraz destek olsa köyüne dönecek epey insan var. Umut vererek oylarını çalacak.

Yine de projeyi açıklamasını beklemek lazım. Mantıklı bir şeyse destekleriz.
    @erefefik

6. Bunu twiterda buldum. Margarinledim.

Mehmet Hasan Bulut
    @MHBulut
    Selanikli İttihatçı Dr. Nazım, gizlice Ödemiş’e gelir. Meşhur Çakıcı Mehmet Efe ile buluşur ve onu İttihat Terakki’ye katılmaya davet eder. Efe’nin verdiği cevap ibretliktir. Sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim:
    @erefefik

7. https://www.hurriyet.com.tr/dunya/ir...-oldu-41973254

İran sınırında korkunç dram: Afgan anne çocuklarını kurtardı, kendi donarak öldü!
    Yeni yılın ilk günlerine yaşanan üzücü bir olay damga vurdu. İran sınırında bir Afgan kadın soğuktan donarak hayatını kaybetti. Kadının yanındaki iki çocuğunu donarak ölmekten kurtarmaya çalışırken kendi üzerinden çıkardığı giysileri onlara giydirdiği anlaşıldı.
    Hepimiz sorumluyuz. Böyle şey olur mu abi?

@erefefik

Bu hanım iki çocuğuyla nasıl böyle bir yola çıkar?
    Hangi duygular?
    Hangi şartlar onu iki çocuğuyla tehlikeli bir yolculuğu göze alacak hale getirdi?
    Çok rahatsız oldum.

Allah bizlere, insanımıza, insanlığa bunu yaşatmasın.

Sayfa 241/2269 İlkİlk ... 1411912312392402412422432512913417411241 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •