Sayfa 413/987 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513913 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 3,297 - 3,304 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    özellikle vadeli tarafa göre bakıldığında işlemler çok zayıf, baştan beri ifade ettiğim bir olay bu. hem bir gaz alma olayı, hemde zamlamaya destek hemde gel -gel organizasyonu.
    pazartesi-salı bu şekilde devam edecek. 15-20 gündür konuşmayan adam nas demeye faiz enflasyon demeye başladı. artık bu da oyunun bir parçası oldu.
    14,5 belki 16.5 da olabilir ana dönüşü 12.50 ortalama rakam
    şu anda en büyük oyuncu otorite ve o da oyunu kuralına göre oynamıyor
    usdtry tahtasının sahibi ponzi şahap ise bu söylediklerinize katılıyorum 🙂

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Brezilya'da 1,3 ton kokainle yakalanan uçağın sahibi olan ACM Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Özkan ile fotoğrafı çıktı.

https://siyasihaber6.org/soylunun-13...lB0be5CPxU5DSM

Maaşallah herkesle foto çektiriyor....

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Brezilya'da 1,3 ton kokainle yakalanan uçağın sahibi olan ACM Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Özkan ile fotoğrafı çıktı.

https://siyasihaber6.org/soylunun-13...lB0be5CPxU5DSM

Maaşallah herkesle foto çektiriyor....
    Sosyal medyada Soylunun albümü varmış, artık kimlerle fotoğraf çektirdiyse.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. eyyyy hayal perest biletçiler tüpçü var tüpçü
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

5. İBO tufesinden sonra son aylardaki trende bakilirsa Tuvik tufesinin beklentim dailinde 7.50-8.50 arasi gelmesi olasiligi cok artti.

Halaya ara vermistik pazartesi tekrar baslariz saat 10 icun sozlestik. Caney caney caney

Bizim eve her yılbaşı en az bir bilet girerdi, herhalde 8-10 yıldır almıyorum.

Hiç değilse satılan bilete çıkıncaya kadar çekiliş tekrarlanacak deseler, bir nebze o da belki güven sağlanırdı.

Sen bilet alırmısın deseler, bunlar iktidarda olduğu sürece almam.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Bak kardesim ben matbaaciyim ,sanayi sitemde cevremin yarisi dindar, ismail aga cemaati.

adama gecen ciddi ciddi sordum,borc batagindasin,firmani ceviremiyorsun,neden israr ediyorsunuz bu akp de?

adamin dedigi herkesin hayatta beklentisi farkli.sen cocuguna nasil ev alirim diye plan yaparsin,ben cocugumu nasil imam hatipe rahatca yollarim,nasil cocugumu islama uygun giydiririm, nasil 5 vakit namaz kildiririm bu derdim.bugune dek te 50 yillik hayatimda bize bunu saglayan bir tek akp hukumeti oldu.bu yuzden ben asla siyasi gorusumden vazgecmem dedi.

keza esimin tarafi konyali ve alayi akp li koyu.onlara bile sordugumda gayet duzgun bir dille kapali olmanin su donemde ki rahatligi bize yeter diyorlar.

tum bu bahsettigim kisiler ekonomik yonden dipte olup akp yi savunanlar.

yani o sizin gordugunuz coh iyi bu hokumet diyenlerin yaninda kendilerince mantikli cevap verenlerde var.
    Konuyla alakasiz ama ben Ismailaga cemaatinin yalnizca Pakistanda oldugunu zannediyordum Turkiyede oldugunu duyunca sok oldum. Hakkaten sok oldum. Hic karsima cikmadi simdiye kadar.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bizim eve her yılbaşı en az bir bilet girerdi, herhalde 8-10 yıldır almıyorum.

Hiç değilse satılan bilete çıkıncaya kadar çekiliş tekrarlanacak deseler, bir nebze o da belki güven sağlanırdı.

Sen bilet alırmısın deseler, bunlar iktidarda olduğu sürece almam.
    raha bey bileti filan boşver, parayı hilbete basıcan her yerde veriyor..

https://www.youtube.com/watch?v=NT42...annel=HilbetTV

Sayfa 413/987 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513913 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •