Sayfa 783/1002 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 6,257 - 6,264 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Burada Viop'tan para kazanan 3-5 kişi.

Burası Kaybedenler Klübü, çoğu parasını Viop'ta kaptırdı. Burada gelip kendini tatmin ediyor.

Bazıları da güzel fikirler veriyor onlara saygım var teşekkür ediyorum.
    Evet..öyle gibi
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Mert abi şimdi viop viop diyozda bundan 10 sene once ne kadar rahat işlemler yapıyorduk. Şimdi puşt olmuş sistem. İstemediği biri oyuma girerse onun parasını alana kadar kan kusturuyor. Eskiden derinliklere bakıp işlem yapabikirdik. Şimdi derinlikden adamlar küfür eder gibi değişik msj lar veriyor. Sence nasıl viop konuşulsun?

Viop yapmayın batarsınız.

Ayasofya abim. Dr durumları yerinde. Aldıkları maaş çok bike. Doğru düzgün hizmet alamıyorsun. İşini hakkıyla yapanlar iyi yerlere geliyorlar. Bu tüm meslek grupları için geçerli.
    Bu dünyada hakkını alamayan tek meslek grubu var vasıfsız olarak çalışanlar. Ama çok iş yapan esas emekçilerdir. Onların yaptıkları hiç bir zaman görülmüyor. Allah yardımcıları olsun.

Son 24 saatte itibar puan kotanızı doldurdunuz. Lütfen daha sonra deneyiniz.

Pardon yanee
    Hayat hoş gerisi boş

3. Aynen Abey 5 inde bitti ama eglenemedim enine boyuna kafam hala tatil modunda
    onumuzdeki hafta Acaba diyorum 1 haftaligina Singapur a mi kacsam veya Brezilya
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku

https://www.hisse.net/topluluk/showt...18#post5668718

Gözlerinden öperim

Tatil bitti mi?
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

4.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Aynen Abey 5 inde bitti ama eglenemedim enine boyuna kafam hala tatil modunda
    onumuzdeki hafta Acaba diyorum 1 haftaligina Singapur a mi kacsam veya Brezilya
    Yakışırrr. ..
    Hayat hoş gerisi boş

5. oolum 3 gündür toplam 5 yazı yazılmıyordu bu saatlerde bak ben geldim hareket geldi ..

Eee tamam da bu kadar ..ben yaşlı biriyim ..uykum geldi ..ancaaa

Hadee baam .. işte böyle güzel güzel eğlenceli yazın

Hadi.. baş baş..
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku

Gene en çok sen güldürdün beni

Doktorluk Acaip bi meslek abi, sınırsız ufku açık. ana dal yan dal derken master doc. prof. branştaki dalının en uç noktasına indiğin an köşesin. Tabii bunun için zehir gibi kafa lazım.
    Hamdım Piştim Yandım

7. Bu ulkenin en zeki beyinlerinin buyuk bolumu tip okuyor yillardir. Doktor lazim elbet ama o zekayi daha farkli alanlara yonlendirebilirdik. Bunlarin bir tık, hatta iki tık altinda olanlarda yapabilir doktorlugu.

Bence yanlis yaptik. Zehir gibi cocuklarin bir kisminin hayati augmentin, aferin yazmakla geciyor.

8. Gerçekten tıp kazanmak zor, doktorlar zeki insanlar
    bazı tanıdığım doktor arkadaşlar borsada işlem yapıyor, onun çizdiği teknik grafikisini memedabi duysa dudağı uçuklar.
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 783/1002 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •