Sayfa 65/216 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon
Arama sonucu : 1727 madde; 513 - 520 arası.

Konu: Pmvr3 - tokı park mavera 3 projesi

1.  Alıntı Originally Posted by iYz Yazıyı Oku
    Bunu yazdım ve uzun süre sonra 2 gün üstüste artıya geçti. Beni mi bekliyordunuz?
    Hedef seni çağırıyor.
    Birde yükselmesini dile hemen yükselsin.

2. Kapanışa doğru sağlam alım göndermeyi planlıyorum kademeleri paylaşabilecek bir arkadaş var mı?
    Toplamda satışta kaç lot var....
    300 lot göndersem ne olur 5 bin lot alım göndersem ne olur anlamaya çalışıyorum.

3. Son 2 gün + kapatması destek atıldığında düşmediğinin göstergesidir. Zararda olan arkadaşlar satmazsa kağıdı düşüremezler.
    Ev almak isteyenler için şu anda alım yapmak tarihi fırsattır. 400 bine istanbulda nerede böyle konsept ev.
    Trade amaçlı alanlar maliyeti düşürmek için tam zamanı. istediğiniz indikatöre bakabilirsiniz satıcı olmayan piyasada ne olur.
    28-29-30 haziranda bana destek atın alım yapmaya devam edeceğim bana destek atmanız kendinize destek atmak olacaktır.
    Kişisel hedefim 60ların üzeridir o yüzden 36dan aldıklarımı satmayacağım ev alacaktım fazlasını alacağım gibi görünüyor.
    Herkese iyi bayramlar dilerim 3-5 lota bakmadan desteğinizi rica ederim.

4. Grafikte görüldüğü üzere dipten dönmek üzere yükseliş başladığında arkasından bakıp hayıflanmamak için hem destek atınız hemde maliyeti düşürünüz. Resmi kurumlara kalırsa yeni bir yasa kural çıkartmak için 3 yıl bekletirler.

5. 42,5tan aldıktan sonra 36,5a kadar kucuk kucuk aldım. 38e yukselince yavas yavas bosalttim enson 37.5tan sattm. 36,5tan baslayarak tekrar aldım. Suan total maliyetim 38.5. Yukselirken kademe kademe tekrar bosaltacagim cunku bir taban daha bekliyorum. Ondan sonra ismail yk style "bas gaza aşkım bas gaza" ytd

6.  Alıntı Originally Posted by olorli Yazıyı Oku
    42,5tan aldıktan sonra 36,5a kadar kucuk kucuk aldım. 38e yukselince yavas yavas bosalttim enson 37.5tan sattm. 36,5tan baslayarak tekrar aldım. Suan total maliyetim 38.5. Yukselirken kademe kademe tekrar bosaltacagim cunku bir taban daha bekliyorum. Ondan sonra ismail yk style "bas gaza aşkım bas gaza" ytd
    çok mantıklı ilkinde ben ayılamadım yoksa bende yapardım moral bozukluğu yüzünden bakmadım şimdi 39a yükselince tekrar dönermi emin değilim çünkü şu anda alanlar satmak için toplamıyor stratejinden vazgeçme her şekilde biz kazanalım.
    Zararda olan diğer arkadaşlar burayı okuduğunda umarım bir şeyler yazar bize destek olur.

7.  Alıntı Originally Posted by supersinan Yazıyı Oku
    Son 2 gün + kapatması destek atıldığında düşmediğinin göstergesidir. Zararda olan arkadaşlar satmazsa kağıdı düşüremezler.
    Ev almak isteyenler için şu anda alım yapmak tarihi fırsattır. 400 bine istanbulda nerede böyle konsept ev.
    Trade amaçlı alanlar maliyeti düşürmek için tam zamanı. istediğiniz indikatöre bakabilirsiniz satıcı olmayan piyasada ne olur.
    28-29-30 haziranda bana destek atın alım yapmaya devam edeceğim bana destek atmanız kendinize destek atmak olacaktır.
    Kişisel hedefim 60ların üzeridir o yüzden 36dan aldıklarımı satmayacağım ev alacaktım fazlasını alacağım gibi görünüyor.
    Herkese iyi bayramlar dilerim 3-5 lota bakmadan desteğinizi rica ederim.
    Sorması ayıp İstanbul'da mısınız ?

8.  Alıntı Originally Posted by yosunga Yazıyı Oku
    Sorması ayıp İstanbul'da mısınız ?
    Ayıp değil kardeşim evet istanbuldayım. Fırsatım olduğunda projenin olduğu yere gidip foto çekip buraya atacağım.
    Projeye yakın arkadaşlar varsa arazideki gelişmeleri foto çekip paylaşabilir mi?
    Diğer arkadaşlar biraz tahtada destek atın bugünde artı kapatalım.

Sayfa 65/216 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •