Sayfa 797/1002 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 6,369 - 6,376 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Birazda gün yüzü görmemiş gibi kudurup gerisin geri alışa geçerlerse hiç şaşırmam..
    alışa geçip yuzde 3 de artı yaparsa bile şaşırmamak lazım..sonuçta adamlar kendi kafalarına göre oynuyor..niye verdikleri bile belli değil..realiteden uzak bir haldeyiz tamamen şans şu an burada para kazanmak..
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by baran6734 Yazıyı Oku
    alışa geçip yuzde 3 de artı yaparsa bile şaşırmamak lazım..sonuçta adamlar kendi kafalarına göre oynuyor..niye verdikleri bile belli değil..realiteden uzak bir haldeyiz tamamen şans şu an burada para kazanmak..
    ee kumarbaz kafası ile düşüneceksin zaten..kaybettin mi üzülmeyecen kazandın mı sevinmeyecen..

teknik analiz sayılamayacak kadar çok birbirinden bağımsız ve piyasaya etki edemeyecek oyuncuların olduğu yerde geçerlidir..

Bu piyasada ise 1 oyuncu var..

Bakın 2 değil..

1..

Neyin tekniği..

sindoma kızacak şimdi..

3. Çağrı o makina bugun bazı tahtalarda rol aldı ,
    İki yön hareketini yaptıranda o

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Akşam pazarı ucuzluğu isterük pala
    Burda herkes kendi kafasına göre oynuyor, kimse benden izin almıyor şüüüle yabcam büüüle yabcam diye
    İsteyenin bi yüzü kara vermeyen zenci olsun
    Hamdım Piştim Yandım

5. Vay arkadaş tüm hafta 142-147 dolar aralığında geçti. İstikrara bak...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    1 saatte 5 bin puan bastı...sebep ne? bilen yok...dışarıda herhangi bir hareket yok burada hızla vurup geri yukarı çekiyor...aptalca...

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    1 saatte 5 bin puan bastı...sebep ne? bilen yok...dışarıda herhangi bir hareket yok burada hızla vurup geri yukarı çekiyor...aptalca...
    Az sayıda kalanı da kaçırıp kendi başına oynayacak sanırım. Gerçekten de bu ülkede kurumların stratejilerini belirleyecek akil insanlara ihtiyaç var. Akıl alır gibi değil.

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    ee kumarbaz kafası ile düşüneceksin zaten..kaybettin mi üzülmeyecen kazandın mı sevinmeyecen..

teknik analiz sayılamayacak kadar çok birbirinden bağımsız ve piyasaya etki edemeyecek oyuncuların olduğu yerde geçerlidir..

Bu piyasada ise 1 oyuncu var..

Bakın 2 değil..

1..

Neyin tekniği..

sindoma kızacak şimdi..
    Benim teknikçi olduğumu biliyorsun inanmadığın şeyi kullanan adama neden özl den Arena ilgili sorular soruyorsun derler adama gundi,
    nasıl olsa herşeyi biliyorsun parmağını koyduğun tahta uçuyor ya senin ,
    kızma bak ben net yazdım , sende saygı duy net ol.

Sayfa 797/1002 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •