Sayfa 506/1019 İlkİlk ... 64064564965045055065075085165566061006 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 4,041 - 4,048 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Menuyu cok siki inceledim..

BigChefs gibi bir yer sanirim...

Yolum duserse belki bir denerim..

Ama bu fiyatlarla sanirim gitmem, onun yerine evime erzak alirim

Syg,
    sayın dudu

güzel bir havada galataportu ziyaret etmenizi tavsiye ederim

deniz tarafında oldukça fazla seçenek var

Big chef
    Cookshop
    Günaydın steakhouse
    Liman
    Nusret
    sait balık

Kıyı tarafında olan kahve dünyasının üst katınıda tavsiye ederim cam yanı boş ise manzarası çok güzel

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    sayın dudu

güzel bir havada galataportu ziyaret etmenizi tavsiye ederim

deniz tarafında oldukça fazla seçenek var

Big chef
    Cookshop
    Günaydın steakhouse
    Liman
    Nusret
    sait balık

Kıyı tarafında olan kahve dünyasının üst katınıda tavsiye ederim cam yanı boş ise manzarası çok güzel
    Gidenler cok begenmisler..

Ben de bir deneyeyim..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Faizler 40 bandına cikmasi lazim .lakin bu kurda cikarmi ? Faizler 40 Lara çıkarsa kur 10 ve altına gelir bu durumda olmaz ..
    Ülke ekonomisinin büyük bölümü ucuz faiz ve emlak/inşaat üzerine kurulduğu için faizler düşük kalsın diye ellerinden geleni yapıyorlar.

10 yıl vadeli 500bin tl konut kredisi için internetten bulduğum oranlar böyle:

Üstteki 3 banka ile diğer bankaların kredi maliyetleri arasında 80% e varan bir fark var.

Şu 1.2% Oran gerçek mi bilmiyorum. Gerçekse ucuzluktan mı yoksa çaresizlikten mi 1.2% ile veriliyor bu kredi iyi düşünmek lazım. Yani ucuz diye atlayasım var bir yandan ama öbür taraftan da oltaya mı geliyoruz düşüncesi gitmiyor kafamdan

Şu attığım ekran görüntüsünde bir gariplik yok mu cidden?

ytd

4.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Ülke ekonomisinin büyük bölümü ucuz faiz ve emlak/inşaat üzerine kurulduğu için faizler düşük kalsın diye ellerinden geleni yapıyorlar.

10 yıl vadeli 500bin tl konut kredisi için internetten bulduğum oranlar böyle:

Üstteki 3 banka ile diğer bankaların kredi maliyetleri arasında 80% e varan bir fark var.

Şu 1.2% Oran gerçek mi bilmiyorum. Gerçekse ucuzluktan mı yoksa çaresizlikten mi 1.2% ile veriliyor bu kredi iyi düşünmek lazım. Yani ucuz diye atlayasım var bir yandan ama öbür taraftan da oltaya mı geliyoruz düşüncesi gitmiyor kafamdan

Şu attığım ekran görüntüsünde bir gariplik yok mu cidden?

ytd
    evi olmayan birisi için resmi enflasyonun yüzde 50 ye gideceği ortamda 1.20 kredi bedava ancak ev fiyatları 3 ayda yüzde 100 arttı nerdeyse o yüzden 1.20 kredi aslında aylık 4 gibi duruma gelmiş olabilir

5. Yanlış açıdan bakıyorsun öncelikle ev fiyatları TL bazında arttı çünkü TL değer kaybetti bu bir, ikinci bende o zaman eskiden verilen krediler 0.70 değil 0.30 muş derim o zaman. ;) Bundan sonra piyasa böyle senin iddianın doğruluğunun kabul görmesi için ev fiyatlarının TL bazında düşmesi lazım ki buda im- kan-siz. Bu yüzden sacmalamayi bırakın alacaksanız alın almiyacaksaniz tukkanin önünü kapatmayin

1.20 oran takas icin yapilmis sanki

7. R yaptılar

Sayfa 506/1019 İlkİlk ... 64064564965045055065075085165566061006 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •