Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 17/588 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon
Arama sonucu : 4698 madde; 129 - 136 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1. Ancak bu durum kimsenin canını sıkmasın, Telekom sektörü özellikle günümüzde en stratejik sektörlerden biri belki de birincisi. Önümüzdeki dört yıl ciddi yatırım yapılmama ihtimalinin kaybettireceği ekonomik değer on milyarlarca dolarla ölçülebilir. Bu da bankaların elinde önemli bir koz. Daha önce de yazmıştım bankalar "ya imtiyaz süresini uzatın biz de elimizdeki hisseleri uygun fiyatla satalım ya da o fiyata siz alın" noktasındalar.

2.  Alıntı Originally Posted by ada1 Yazıyı Oku
    Ancak bu durum kimsenin canını sıkmasın, Telekom sektörü özellikle günümüzde en stratejik sektörlerden biri belki de birincisi. Önümüzdeki dört yıl ciddi yatırım yapılmama ihtimalinin kaybettireceği ekonomik değer on milyarlarca dolarla ölçülebilir. Bu da bankaların elinde önemli bir koz. Daha önce de yazmıştım bankalar "ya imtiyaz süresini uzatın biz de elimizdeki hisseleri uygun fiyatla satalım ya da o fiyata siz alın" noktasındalar.
    DİYELİMKİ İMTİYAZ SÜRESİNİ UZATMADI DEVLET bu takdirde ne olacak ?2026 da ve sonrasında şirketin ortaklık yapısı aynımı kalacak?

3.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    DİYELİMKİ İMTİYAZ SÜRESİNİ UZATMADI DEVLET bu takdirde ne olacak ?2026 da ve sonrasında şirketin ortaklık yapısı aynımı kalacak?
    Şirketin ortaklık yapısının imtiyaz ile ilgisi yok, dolayısıyla aynı kalacak.

Ancak imtiyaz süresini uzatmamanın ya da şirketi almamanın bedeli devlete ve ülkeye çok ağır olur. 5G' nin, Endüstri 4.0 vb konuşulduğu bir dünyada bu internet altyapısı ile yapılacak hiç bir şey yok. Diyelim dağı taşı TOGG ile doldurdunuz, TOGG' un fonksiyonlarının büyük bölümünü yerine getirmesi internet altyapısı ile mümkün. Zaten TVF yetkilisi de bu konuya üstü kapalı da olsa kuvvetli bir vurgu yapmış.

4.  Alıntı Originally Posted by ada1 Yazıyı Oku
    Şirketin ortaklık yapısının imtiyaz ile ilgisi yok, dolayısıyla aynı kalacak.

Ancak imtiyaz süresini uzatmamanın ya da şirketi almamanın bedeli devlete ve ülkeye çok ağır olur. 5G' nin, Endüstri 4.0 vb konuşulduğu bir dünyada bu internet altyapısı ile yapılacak hiç bir şey yok. Diyelim dağı taşı TOGG ile doldurdunuz, TOGG' un fonksiyonlarının büyük bölümünü yerine getirmesi internet altyapısı ile mümkün. Zaten TVF yetkilisi de bu konuya üstü kapalı da olsa kuvvetli bir vurgu yapmış.

kısaca internet kullanım hakkı olmuş oluyor. bu yıl 5g ihalesi yapılacak sanırım.

5. Satışla ilgili yeni bir gelişme yok, pazarlıklar iki tarafı da tatmin etmiyor olabilir, 1 Aralık dediklerine göre bunca zaman ne konuşuyorlar.
    Bilanço mu bekliyorlar yoksa, valla biz de merak ediyoruz bilanço ve temettüyü garantilemeyi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Satışla ilgili yeni bir gelişme yok, pazarlıklar iki tarafı da tatmin etmiyor olabilir, 1 Aralık dediklerine göre bunca zaman ne konuşuyorlar.
    Bilanço mu bekliyorlar yoksa, valla biz de merak ediyoruz bilanço ve temettüyü garantilemeyi.
    malesef genel müdüründe dediği gibi karmaşık bir durum.bankalar neye sahip belli değil.zamanında yapılan saçma sapan bir ihalenin bedelini ödüyoruz.gün geçtikçe işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor.adam spekilasyon olmasın diyor ama piyasa fiyatı geçerlidir diyor.şimdi kim malını 10 liradan satmak ister ki.kendisi spekilasyonun ağababasını yapıyor.bankaların zararı bizi bağlamaz diyor ama mallarını bedavaya almak istiyor.
    bankaların yerinde olsam çivi çakmam altyapıya.5 yıl boyunca harirri gibi sömürürüm sonuna kadar.sırf geçen yıl 8,5 milyar yatırım yapılmış.bu paraları temettü olarak alırım hepsini.5g ihalesinede katılmam.
    eğer hırsız hariri saraylarda ağırlanıyorsa bedelini bankalar ödeyecek değil...
    makul seviyelerde anlaşmaları lazım.25-30 civarı bence uygun olur...
    bide müdür ağzıyla itiraf ediyor.önündeki engelleri kaldıralım.şirketin hakettiği yerlere gelmesini sağlayalım...
    ben kendi adıma sonuna kadar bekleyecem..
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

7. bezdirip küçük yatırımcıyı tamamen elemek.şahsen ben ttkomda ki hissemin yarısını satıp 7,20 den petkime geçtim.petkim 9,73 ü gördü.ttkom aynı yerde bir ileri iki geri sayıyor.küçük yatırımcı düşmanı taraflar.sabırları son ana kadar zorlıyacaklardır.sabrımızın sonunda kocaman bir hiç elde edebiliriz.25-30 tl çok hayal bir değer aralığı.şahsi düşüncem bu devir 20 tl altı bir fiyattan olacaktır.17 ocak tarihine kadar belli olur diye tahmin ediyorum. bir hafta gibi bir zamanımız kaldı. yatırım tavsiyesi değildir.yanılabilirim.

8.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    bezdirip küçük yatırımcıyı tamamen elemek.şahsen ben ttkomda ki hissemin yarısını satıp 7,20 den petkime geçtim.petkim 9,73 ü gördü.ttkom aynı yerde bir ileri iki geri sayıyor.küçük yatırımcı düşmanı taraflar.sabırları son ana kadar zorlıyacaklardır.sabrımızın sonunda kocaman bir hiç elde edebiliriz.25-30 tl çok hayal bir değer aralığı.şahsi düşüncem bu devir 20 tl altı bir fiyattan olacaktır.17 ocak tarihine kadar belli olur diye tahmin ediyorum. bir hafta gibi bir zamanımız kaldı. yatırım tavsiyesi değildir.yanılabilirim.
    25-30 lira bu döviz kuruna göre bedava sayılır.şimdi durum çok karışık.normalde 2026 da haririnin kiracılığı son bulacaktı ve hisselerini devlete devredecekti.ama halka açık hisseler borsada kiralık diye satılmadı ki.2026 da borsadaki yatırımcı biz size bu hisseleri aslında kiralamıştık şimdide elinizden geri alıyoruz mu diyecekler.bankaların elindeki hisselerle borsaya açık hisseler hakkında genel müdürün acilen bir açıklama yapması lazım.bu iş gereğinden fazla uzadı.madem anlaşma yok neden işleri gizliden yürütmeye devam etmediniz.neden 1 aralıktan beri görüşüyorduk dediniz.anlaşılamadıysa gizliden görüşmeye devam etseydiniz.neden borsaya bildiriyorsunuz o zaman.
    ortalık karışmadan müdürün bi açıklama yollaması lazım.ben hissedar mıyım kiracı mıyım bilmek istiyorum ??????
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

Sayfa 17/588 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •