Sayfa 848/1002 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 6,777 - 6,784 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by batizzez Yazıyı Oku
    Bu ne anlama geliyor arkadaşlar
    Daha çok volatilitenin yüksek ve satışların ağırlıkta olduğu dönemlerde uygulanan kuraldır. Senetlerde açığa satış nedeniyle yaşanan düşüşleri azaltıp , satış baskısını kısıtlamak için kullanılıyor.

2. Vadeli kapanışta artıya geçermi

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...97#post5739397

Sayın başkanım 1.15 kaldı

Tüm alemi kırmızı yaptık ..daha naapalım size helikopter almak için
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bugün bi aşağı basmayacak mı yoksa bunlar ? vakit daralıyo zira..
    yoksa değişik bi taktik mi yapacaklar, kısa bir soktu-çıkardı yaparak da geçiştirebilirler

en şaşıracağım şey, hiç basmadan yukarı yürümeleri olur
    netekim bastı, ama seans sonu bastı, bunu beklemiyordum.. 2390- 2400 kapatır derken 10 dakkada kendimizi 2330 bulduk.. yarın artı gap başlar, telafi eder bu rezaleti diye umuyorum

eskiden böyle yüzde 3+ satış oldu mu bu başlık panayır yerine dönerdi, pala harbiden köküne kibrit suyu dökmüş shortör tayfanın

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Sayın baba_baskan

Eee tabii .kadınlara futursuzca hakaret etmek forum kurallarında var ..de mi?
    şaka mısın sen birader ?

herkes bilir ki, kadınlar daha kötü araba kullanır, bunu ifade etmek -kadınlara hakaret mi oluyo

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Akşam kasaya bakalım jeton kapatan olmuş mu yoksa gıcır gıcır taze yeni jeton atılmış mı bugün
    344bin jeton vardı en son kasada.
    bence eksilmiştir
    Kasada bugün de artış olmuş, gıcır gıcır yeni tabtaze jeton atılmış, 361bin jeton oldu.
    Yarın deptürürler gibin
    Hamdım Piştim Yandım

7. veriler tek bi şeye işaret ediyor- aşılıların covid kapma olasılığı daha yüksek
    mesela ingiltere aşılı oranı yüzde 89, hastanelik olanların ise yüzde 95 aşılılar

bizde hiç bir veri açıklanmıyor, aşının yan etkileri asla kayda geçirilmiyor, aşısızlarda covide yakalanma oranı ne- ölüm oranı ne, 3-doz biontech vurduranlarda nedir oranlar ? rezil sağlık bakanı hala görevde tutuluyor, tabipler birliğinin tüm derdi yerli aşıyı kötülemek- aman diyeyim biontech satışları düşmesin.. al birini vur ötekine

Tamam iste can alici soru o. Istatistikleri varsa koyun ogreneleim biz de.

Ben arabami ayrilana kadar degistirmemistim. Cunku her 3 gunde bir bir yere vuruyordu kiz, kalbur elegine donmustu!

Arkadas da "bayan otobus soforlerinden dolayi" diye kesin konusmamis."mi acaba" demis. Yanlis anlasilma olabilir.

Kumarhane ile ilgili yazilarini okumayi tercih ederim! Ama butun kuslari tuttuk, bir leylek kalmisti. Cok merak ettim simdi otobus soforlerinin cinsiyetini!

Sayfa 848/1002 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •