-
-
27.38 i gör gel sonra 26.70 kapat oldumu şimdi bu ??Umarız Bugün Alan city Yatırım finans yarın satmaz..
-
Türk Hava Yolları, 2021 yılına ait trafik rakamlarını açıkladı.
2019-2021 karşılaştırmalı tablo
https://www.airporthaber.com/thy-hab...elli-oldu.html
-
Yurt içi kargo taşımacılık rakamları neredeyse yok hükmünde hatta ciddi düşüş var yıl genelinde 2019 a göre,kargoda olay tamamen yurt dışı.2022 de Ocak tan itibaren; aylık ihracat rakamlarını da takip etmek lazım.Yolcu sayısı 2022 de 2019 a göre rakamlara yakın veriler alınırsa ve kargoda ki kapasite biraz daha artarsa 2022 bilançosunu konuşmaya bile gerek kalmayacak...2021 bilanço beklentim 9 aylık bilanço ve artan dolar kurunu düşünürsek başında bir olan
güzel çift haneli rakamlar gelebilir...
-
-
Bankaların endekse el atması gerekiyor!
-
Bütün Twitter hustadlari thyao shortluyor neymiş THY yorulmuş falan ulan pala şunların donunu al donsuz kalsinlarda akillanmasinlar tekrar para bulup gelsinler tekrar sonsuz kalsınlar. Su piyasa değerinden THY shortlayana donsuz kalmak mübahtır
-
Bugün silkeleme ve dökme günü anlaşıldı. Yalniz bu şekilde silkeleme yapıp boşlukları daha da doldurarak yukarı yine gitmesi bence çok guzel. En azindan sağlam adimlarla gidiyor. Hisse bazli grafik olarak 26,24 ve 26,10 destek var tutunamaz ise eğer 25,50 yi de gorebilir ama ben 26,10 rakaminin altina inmesini beklemiyom şahsen. Aşağısı pek sağlıklı değil.
Düşüşü bitirdiğinde yön yine yukarı döneceğini düşünüyorum ve 28,50 rakamlarini test etmesini bekliyorum birkaç gün içinde.
Artık yeni bilanço fiyatlanacak malûm.
Panik yapacak bir durum yok bence. Sağlam adimlarla devam gibi. 2 ileri 1 geri devam etsin yeter bence.
Ama bu saatten sonra hızlı çıkış yerine daha ılımlı yavaş çıkış olabilir diye düşünüyorum.
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri