Sayfa 615/987 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 4,913 - 4,920 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    destici style tasarruf yapmışsınız üstadım toptan alıp.

ama benim favori ekonomistim erzurum belediye başkanı burdan anlaşılıyor ki küflü peynirden uzak durun ben evde kullanıyorum o ayrı her kafayı aynı çarpmıyo demekki.
    Erdoğan, Bahçeli ve Destici'nin ardından halkla dalga geçme sırası kendisine gelen Perinçek, çıtayı yükseltmek için kampa girdi...

http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=400927
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

Kadınlar alışveriş yapmadan duramazlar...Para vermesen kredi kartı istiyorlar ... Yapacak bir şey yok ....
    bana platin kart veren güreşçinin banka (borsa, EB, soğan hesabı vs. var, kredi borcum da var) hanıma da hesap açtım cebimizden 5 kuruş çıkmadı hesapta kuruş yok platin plus verdi

ulan platin plus diye kartınız mı varmış sizin? bunca zaman bana vermemiş herkes müşteriyi iyi tanıyor

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bakan Nebati'den sonraki isim netleşmeye başladı...

http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=400964
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Bunların bir tanesinden de benim evde var. Hanım. Az önce marketteydik. Herşey ateş pahası. Meyve falan aldık çocuğa, sonra 300 gramlık yaz helvası aldı 15 liraya. Bunu evde yapmak çok kolay, un,irmik,yağ, şeker, ceviz karıştırıyorsun dedim, homurdanmaya başladı. Neyse sesimi çıkarmadım, kasada hesap ödüyorken baktım kasanın yanındaki büyük çikolataları tarıyor. Kuvertür beyaz çikolata arıyormuş. Yapacağı kurabiyenin içine bundan koyacakmış. Orada göremeyince az ilerideki markete gidelim dedi. İlla koyacaksan Bimden beyaz çokomella al içlerine bir kaşık ondan koy dedim. Eve gelene kadar söylenip söylenip sataşmaya başladı. Bazen forumlarda evlilik karşıtı kişileri görüyorum gerçekten hak veriyorum kendilerine. Nerede annelerimiz, küçük bir bütçeyle evi çevirirler, hiçbir şeye hiç kimseye muhtaç etmezler. Bu zamanın çoğu kadını artık pahalılık falan dinlemiyor, resmen tabuta bir çiviyi de kendileri çakıyor. İşleri güçleri resmen konsüme etmek.
    kadın erkek hepimizin mutluluk verimi düştü belki kadınların daha fazla düşmüş olabilir.

o yuzden ne eski yiyeceklerin kokusu ayakkabının rahatlığı evin sıcaklığı var

geçen bir arkadaş yazdı maç konuşacak adam bulamıyorum herkes ekonomi konuşuyor diye

toplumun huzuru kalmamış bizimde payımız var bunda

5.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Komşular için değil sayın Tınaz, sadece ev için.
    afiyet olsun ustat en azından parayı wayt çaklıt moka ya yatırmamıssınız.

6.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bakan Nebati'den sonraki isim netleşmeye başladı...

http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=400964
    erzurum bb ile kapışır üstat, ikisi denk, kazanan net olmaz gibi.

7. Bebelere bu yaz 145 liradan aldığım miki miki güneş gözlükleri 500 lirayı geçmiş. Nasıl enflasyon len bu?

Geçenlerde bende bulgur fiyatlarına söyleniyordum , bulgur lem bu 12 tl olur mu? kendi kendime ulan manyak herif makarna olmuş 6 tl sen nerde? yaşıyorsun neyse kendi kendime kavgayı bırakıp evde bulgur olmadığı için 1 paket 1kg lık aldım artık önümüzdeki günlere bakıyorum. desticiye baksan bulgur mu lazım marketi al gitsin a.k. bizim kafa çalışmıyor.

Sayfa 615/987 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •