Sayfa 929/1002 İlkİlk ... 429829879919927928929930931939979 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 7,425 - 7,432 arası.

Konu: Viop XXXVIII

bozgurt dayu sakın ol..son saat yukarı bi yeşil bar beklıom...olursa pazartesi de ralli olcak beklentim var şortçuların donunu alma sırası geldi bence

2. Emtia artışları, enerji girdi artışları vb nedeniyle ihracat birim fiyatlarımız yükseldi ve dolar cinsi ihracatımız artmış gözükse de hemen her sektörde kg ve adet bazlı ihracatımız azalmış durumda.
    Üzerine birde ihracatçının döviz gelirine göz dikildi, oradan firmaların kur değişkenliği nedenli zarar ettiği söyleniyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    tabii ki özel bankalarla kamu bankalarının arasındaki makas çok fazla. onu da buraya yazmıştım. siz de kadıköyde inşaat işi yaptığınızı yazmıştınız.

sonuçta kamu bankalarından çok ucuza kredi alma imkanı var. ille özel banka olacak diye bir kaide yok.

belki de o sürecin de sonuna yaklaştık.

dolar bu kadar çıkarken müteahhit konut yapar mı? konut arzı yeterli mi?
    Yapanlar olur, ben yapmıyorum. İnşaat halen para aklamak için fln çok iyi bir yöntem
    O yüzden inşaat bitmez tümüyle...

Hem satış rakkamları artmış olsada maliyetlerde ki artışlara göre beğenmiyorum ben halen.
    Ve de bugün bir projeye başladık diyelim, 2 sene sonra satıcam. Seçim var arada...Bu ülke o 2 sene de ne krizler yaşar... Evleri satmayı düşündüğüm dönem olan 2 sene sonra için ne enflasyonu, ne faizleri, ne kredileri, ne maliyetleri öngöremiyorum. Bu şekilde yeni yere başlayacak isem %150-200 arası kar marjı hesapladığım bir yere girmem lazım ki çırak çıkmayayım. Ve öle bir yerde zaten olamaz istanbulda...

%150-200 kar marjı "hesapladığım kar marjı" diyorum bu arada... Onu hesaplarsınız, zaten yarısı veya üçde biri ile çıkarsınız, o da o zaman ki konjoktürde satabiliyor olursanız ve sattığınızda ki karıda enflasyon eritmiş olmaz ise işte...

PS: Ben "kentsel dönüşüm" yaptığım için yüksek kar marjları olamaz dedim bu arada. Yoksa akp müteahhitleri, toki, vs çok yüksek kar marjları ile iş yapıyorlar... onlara diyecek bir şey yok...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

4. para giriş çıkış tablosu var mı?

yılbaşından bu yana...

5. HÖSTAD OLMA YOLUNDA EĞİTİMLERİME DEVAM

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    ereğli opsiyonu alış satış derinlik hacim atabilecek bir yurt paydaşı ? ver coşkuyu
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

7.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    BALTIK KURU YÜK ENDEKSİ
    1.873,00
    % -7,60
    14/01/2022 16:25:17

Global borsalarda.!!!
    KARA CUMA.????
    Yoksa.!!!
    KARA PAZARTESİ mi????

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!!
    bu arkadaşı görünce, birazdan alış gelebilir diye bi his geliyor bana

aynı duyguyu hisseden başka forumdaş var mı bilmiyorum

8.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Pala 2400 üzerine çıkınca 2400 leri deli gibi savundu. Gelene geçene 2400 lerden verdi.
    Akşam seansında ise 2370 lerde aynı şeyi yaptı. Sabahta üzerinde malı verdi.

Şimdi 2320-2360 arasında bu verdiklerini reverse edecek mi? İzleyip görelim.

2370 altı şort bence üstünde 2400 ler izlenmeli.

Dün ve akşam seansında gerekeni yaptık. Bankacılık vade de ise QNB ne yapıyorsa onu yapacaksın.
    Rakamlar sihirleniyor. Pala bir tarafa kaseyi dolduruyor. 2320-2420 arasında sıkıştık.
    Pazartesi maaş alacaklara indirim yapıyor. Sonra ne yapacak pala emmi. Sonra indirir mi? Bindirir mi?. Bakacağız. Tren ne tarafa gidiyor diye.

Sayfa 929/1002 İlkİlk ... 429829879919927928929930931939979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •