Keyfimiz vardı arada bi Kadıköy'de rakı balık yapıyorduk çok zengin işi oldu artık vazgeçtik.İki kişi 35'lik,balığı,mezesi 600-700 tl den aşağı değildir.Gittiğimiz yerde öyle lüks bi mekan değil Nimet Balıkçısı (Balığı güzel,mekan güzel başkaAyda bi mutlaka gidiyorduk.Şimdi yılda bir oda belki.
Müşteri temsilcinizden PDF formatında başvuru formunuzu talep edebilirsiniz. Orada hepsi yazar. Konuyla ilgili benim başvuru formumda şu yazıyor. Herhangi bir kelek atamazlar.
odea.jpg
Walla yapılacak en güzel şey bu düzeni protesto etmek hocam. Protestan mezhebine üye olacaksınız!
Bakın bugün manşet haber vardı. İhtiyaç kredisi oranları yıllık %40 ı aşmış. Mevduat faizleri ne ? %19 !
Üstelik hükümet mevduata yüksek faiz ödemeyeceksiniz diye serbest piyasayı iğfal edip bankalara tehdit mektupları yolluyor.
Yani senden aldığı parayı 2 katından fazlasına satıp keyif sürüyorlar.
Hani bi atasözü varya sen merkep olursan binen çok olur diye. Af buyrun incitmek için yazmıyorum sadece durumu özetlemesi açısından.
Devletin her tür denetimle ve baskıyla mevduatçıyı dövdüğü ve dövdürdüğü bi düzende sen paranı hala bankada tutarak bunlara fırsat vermiş olmuyormusun ? Bakın bankalar her ay kendi aralarında toplantı yapıp karar ve aksiyon alıyorlar bankalar birliği kanalıyla.
Peki siz mevduatçılar hiç birlik olup topyekün ne yapabiliriz diye arandınız mı ? Bu ülkede hep sermaye sınıfı torpilli ve ezen diğer taraf ezilmeye mahkum hakkını arayıp soramayan pısırık modda tutuluyor bilinçli olarak.
Buna verilecek cevap ve bunların burnundan getirecek çözüm çok basit !
Herkes parasını dövize park etsin yada bankadan çekmeye başlasın bakın bakalım ertesi gün ne oluyor ?
Anında çark edip biz kandırıldık, mevduatçı vatandaşı TL ye güvenen milletimizi üzdük. Bizi affedin diyip olması gereken yere seve seve çıkarırlar. Ama burada bakıyorum herkes 1-2 puan fazla alayım derdinde hala oran paylaşmakla meşgul.
yahu tren kaçmış, adamlar sizin paranızı beleşe kullanıyor. yapmayın etmeyin biraz BOSPOROS okuyun.
Tavrınızı koyun ortaya ! yumruğunuzu vurun masaya....
Yer İmleri