Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...07#post5740707
Bu pozisyon dün 233575 ten reverse LONG oldu .
Hayat hoş gerisi boş
Bu admin'in adı ne !? bizahmet paylaşsanben bugüne kadar kimi şikayet etmişim ki sen ikincisi olasın
bu yalanı benim mekan da yazdın-HALKB topiğinde yazdın bi de burda yazdın ..hadi buyur cugap ver bakayım ..
Bu forumun 3 faal yöneticisi var ,Sayın Objektif .. guneysu ve MedwiG ..hangisi?
Yüzme de 3 gün evveldi hatta spordan geldikten sonra hem mekan da hem burda yazdım-ondan sonraki gün de yazdım gene ..sende mekan kavramı olmadığını hep beraber biliyorduk da zaman kavramı da yok anlaşılan![]()
Hayat hoş gerisi boş
Şaka yauvbazı tipler var gelip böyle yalan dolan yazıyorlar.. bi kere de ben yazayım dedim bakim nasıl bi duyguymuş diye
iyi bi duygu olmadı benim için ..karakter meselesi demek
Pozisyon aynen devam ..zaten beni bilen bilir pozisyonu ortalama bir viopcudan daha uzun tutarım ..geçen 4000 point eksi oldu tuttum dün de 4000 point artı oldu gene tutuyorum ..biraz değişik bir oyun tarzım var.
Hayat hoş gerisi boş
Şimdi ben biraz ara vereyim gelip cugap vermem gereken bi kaç kişi daha var
Kaldıraç kemal -Hedgeci cauti ..vs ..vs![]()
Hayat hoş gerisi boş
Tamam, etmedin diyorsan hakkini yemisim, ozur dilerim.
Admin kendiliginden gelmis de olabilir. Onlar da sasirmis olabilir. Burda hep tek bir kisi kendi kendine konsuyordu, simdi baska birisi geldi o da kendi kendine konusuyor, topik 30 sayfa gitti, timarhane mi burasi acaba? Muahhaha.
Yer İmleri