Bedelli islemi bitmedimi daha...yani tamamlanmadimi.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tsk.ler..epiydir ilgilenmemistim..Sermaye durumlarini irdeleyince tahmin ettim.Kagidin potansiyeli var ama bedelli baski yaratiyor gibi..elinde olanin hayrina olsun[emoji120]CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamunaleykum arkadaslar yıllardır bu foruma giremiyordum. Gerçi 11 yıldır bu kul hakkı yemezlerin mapusundayım. Simdi ayni rumuzla tekrar uyelik yaptim. Rabbim cümlemize bunlarin elinden kurtulmayı nasip etsin inşaallah.
İyi pazarlar sn Hayek; bendeki lot miktarı da 38.000 adet idi 14.000 adet kaldı elimde ortalama maliyetim alsatlar ile 1.72 ye düşmüştü ve bende 1.67 den 1.72 ye kadar vererek 1.69 ortalama ile elden çıkardım. Kalanı da zarar çıkacak ortalamaya gelince karar vereceğim. Düşünsenize %400 bedelli yapıyor, arkasından kısa bir zaman sonra %125 bedelli arttırımına gidiyor. Hakkında dava açıyor yatırımcısı, Üstelik bunlar şirket aşırı miktarda kar yaptığı dönemde oluyor. Şirketler büyür ancak, hersene yatırımcısını kekleyerek olmaz bu büyüme. Üstüne üstlük sahibinin nasıl biri olduğunu hepimiz biliyoruz. Umut diye bende portföyümün %15 ile girmiştim hisseye ama yine daha önceki yıllardaki gibi çarpıldık.YTD
Kul hakki yemezlerin gozleri doymadi toprak doyursun insaallah.
Yer İmleri