Sayfa 546/1019 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 4,361 - 4,368 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Evet gerçekten özellikle Ocak-Şubat aylarında yağışlar fazla olur ki insanı depresyona bile sokar.
     Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    okulların açıldığının ilk haftası bulunmuştum bir keresinde, eski tadı yoktu gibi....
    gerçi dediğim zamandan, bu zamana uzun yıllar geçti, belki değişmiştir....
    Ayvalığın en güzel zamanı eylül başı ekim sonuna kadar olan zamandır. Deniz sadece sana aittir cundayı çok az bi kalabalıkla paylaşırsın. Badavutta istediğin yerde kumlara yatarsın. Şeytan sofrasında güneşin batışını eşinle sevgilinle başbaşa izlersin. Tostçular çarşısında ayvalık tostunu en fazla 3 kişiyle yersin rakı balık ayvalık yaptığındaki kalabalık sadece masandaki kalabalık olur.
    bir halt olacağı yok.

Dardanel balik temizleyen kadinlara asgari ucret uzeri 3000-3300 filan bi maas veriyordu demek ki onlarin 4500-5000 bandina cekmis olmali, youtube de reklam filminde o temizleme isleri gosteriliyor du bir ara el degerek konserve hazirligi da konusulmustu.
    Tesekkurler Dardanel artik tum et zevkimiz gibi sana da veda ediyoruz artik...

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    150 gram dediği yağıyla, süzülmüş net ağırlık 100g, kilosu net 400 liraya geliyor.
    Hey maşallah..
    O fiyatın çok daha altına istediğin hayvanın (dana, kuzu, tavuk, balık..) en iyi yerini alırsın, kendin pişireceksin sadece.
    Konserve et için inanılmaz yüksek bir fiyat..
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Elektrik tespit zor ama dogalgaz m3 degerini 3.08 ile carpip fatura bedelini bulabilirsiniz

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Nufusun cogunlugu gibi bu ayki elektrik ve dogalgaz faturalarini korku, kaygi ve endise ile bekliyorum...

Syg,
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Eskileri okurken denk geldim. Benim bildigim kadariyla dudu ustad sizin bahsettiginiz caddeden degil. Burada bir karisiklik var sanki. Bahsettiklerinize veya fazlasina sahip olabilir tabiki ama Dudu ustadin tum varligini biliyor gibi yazmissiniz.
    Kendi kendini tatmin ediyor iste..

Gulup geciyorum.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ayvalığın en güzel zamanı eylül başı ekim sonuna kadar olan zamandır. Deniz sadece sana aittir cundayı çok az bi kalabalıkla paylaşırsın. Badavutta istediğin yerde kumlara yatarsın. Şeytan sofrasında güneşin batışını eşinle sevgilinle başbaşa izlersin. Tostçular çarşısında ayvalık tostunu en fazla 3 kişiyle yersin rakı balık ayvalık yaptığındaki kalabalık sadece masandaki kalabalık olur.
    Ayvalık bi kenara da;
    Cunda ya çok fazla gitmesem de, cunda apayrı....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    577
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    30 yıldan fazladır her sene 3 ayım ayvalıkta geçer,botla adalara dalmaya giderim her tarafı cennet köşesidir ama favorim Ortunçtur hala bakir kalmıştır.

Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    30 yıldan fazladır her sene 3 ayım ayvalıkta geçer,botla adalara dalmaya giderim her tarafı cennet köşesidir ama favorim Ortunçtur hala bakir kalmıştır.
    Zenginler her yeri kapatmamış olsa oralarda bozulurdu. Siteler koyları kapatmış limse hirip çıkamıyor o yüzden çok bakir
    bir halt olacağı yok.

https://youtu.be/SVM6540XxRI
    Turkıye otonom arac uretmelı.araba ısıne gırmesı hatalıdır.

Sayfa 546/1019 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •