Sayfa 278/616 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    3.16 ve 3.38 bakalım daha ne kadar sıkacak veya uzatacak..?
    tek sorun patron gerisi boş işler diye düşünüyorum..
    Bir arkadaşım firmayı aramış yatırımcı ilişkileri danışmanını. Geçen yıl ortak satışı olduğunda mal dağıldı 4000 yatırımcı var demiş arkadaşın ismini listeden teyit etmiş. Adamlar mal kimde isim isim biliyor. Ben şöyle düşünüyorum anlıyorum malı geri almadan toplamadan hisseyi hak ettiği fiyata götürmeyecek bu kansızlar. Ne zaman küçük yatırımcıda mal kalmaz ozaman inanılmaz gider bu hisse artık böyle düşünüyorum. Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    Bir arkadaşım firmayı aramış yatırımcı ilişkileri danışmanını. Geçen yıl ortak satışı olduğunda mal dağıldı 4000 yatırımcı var demiş arkadaşın ismini listeden teyit etmiş. Adamlar mal kimde isim isim biliyor. Ben şöyle düşünüyorum anlıyorum malı geri almadan toplamadan hisseyi hak ettiği fiyata götürmeyecek bu kansızlar. Ne zaman küçük yatırımcıda mal kalmaz ozaman inanılmaz gider bu hisse artık böyle düşünüyorum. Ytd
    Bunu sizlere 1 yıldir anlatıyoz bak yazan varmı bu bekleyisde neler kaçirdilar neler ben sadece algyo dan %30 aldim 20 günde dıgerlerini söylememe gerek yok nerde çokluk orda ......gitmez demiyorum gitcek.allah bilir ne zaman gitcek vaziyet o durum herkese bol kazançlar kimseyede yatırım tavsiyesi olarak iletmiyorum bu görüşlerimi .

Bu tip kagıtlar tam benlik bendeki sabır payrondan fazladır. Hedefıme kitlenirim yuzde 40 tez zamanda yuZde 60 payrondan daha yavas hızda mal toplarım.basarı kesinse acelem olmaz bakabta kac yıl bekledim ben hatırlamıyorum bile...hatırlafıgım 1.8 maliyetli lotlarımı 23 ortalama ile verdiğim...tadını aldık ....polho o potansıyele sahip bnce...hadi dalış yapalım tahtayaAllah utandırmasınArtık 4001 kişiyiz...ytd

4. Kansai genel müdür 5 yıllık projeksiyonu büyüme planı yaptık 2026 hedefli lider üretici olmak. Bu büyüme beklentisini nezaman fiyatlayacaksın ?

5.  Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    Kansai genel müdür 5 yıllık projeksiyonu büyüme planı yaptık 2026 hedefli lider üretici olmak. Bu büyüme beklentisini nezaman fiyatlayacaksın ?
    Bunlar ikinci kansai açsınlar sana ne vereceklerini bi düşün bekle sadece sen boşuna yorma kendini kimseyide umutlandırma bekleyip yükselmesini bekle ben burdan kazanacam de .

6.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Bu tip kagıtlar tam benlik bendeki sabır payrondan fazladır. Hedefıme kitlenirim yuzde 40 tez zamanda yuZde 60 payrondan daha yavas hızda mal toplarım.basarı kesinse acelem olmaz bakabta kac yıl bekledim ben hatırlamıyorum bile...hatırlafıgım 1.8 maliyetli lotlarımı 23 ortalama ile verdiğim...tadını aldık ....polho o potansıyele sahip bnce...hadi dalış yapalım tahtayaAllah utandırmasınArtık 4001 kişiyiz...ytd
    İyi yere kapak attın , yine buldun şirketin kralını hadi iyisin👍🏻😅
    Fakat bakab 1,8 ortalama için en az 10 yıl önce almış olmalıydın ne sabırmış... o zamanlar dolar 1.8 di zaten

7. Bu polho, düşen endeksin öncü göstergesi gibi çalışıyordu. Bugün de öyle olmuş. Çıkan Endekse tepki vermez,endeks doygunluk noktasına ulaştığında hareket eder, yukarı haraketleri ne vakit hızlanırsa aynı gün endeks patlar. Bir önce 3.44 görmüştü endeks çöktü, bugünde de 3.25 görmüş, endeks yıne boşaldı. Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Bu polho, düşen endeksin öncü göstergesi gibi çalışıyordu. Bugün de öyle olmuş. Çıkan Endekse tepki vermez,endeks doygunluk noktasına ulaştığında hareket eder, yukarı haraketleri ne vakit hızlanırsa aynı gün endeks patlar. Bir önce 3.44 görmüştü endeks çöktü, bugünde de 3.25 görmüş, endeks yıne boşaldı. Ytd
    Yahu bu polho neymiş de bilememişim. Meğerse koca bist 100 endeksin istediği zaman patlatıyormuş.Bravo doğrusu. O zaman bana göre beklemeliyim. Ttd.

Sayfa 278/616 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •