Sayfa 735/987 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 5,873 - 5,880 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    TCMB: TCMB ile BAE Merkez Bankası arasında, BAE dirhemi (AED) ile Türk lirası (TRY) para birimleri için İkili Para Takası anlaşması imzalandı
    - Swap anlaşmasının nominal büyüklüğü karşılıklı olarak 18 milyar dirhem (AED) ve 64 milyar Türk lirasıdır (TRY)
    Şimdi buna güvenip 200bp daha düşürür mü acaba
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    daha yasal düzenleme meclisten geçmedi o yüzden maaş farklarını bile yatıramadılar.
    Bu gece meclis onayladı. Saraya doğru onay için yola çıkan araç, don nedeniyle patinaj çekiyormuş ! Öğleden sonra buzlar çözülürse saraya ulaşabilir. Zaten memur parasızlığa alışmışken ne gerek şimdi ek para vermeye...

3. Saat 11:03 gibi şey paritesinde dikilen mumu görenler korkmasınlar . Uykudan ereksiyonla uyanmış ve birazdan sakinleşecektir. heyecana gerek yok. Yaşlı ve buruşuk ........

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    eve demin zarf geldi .bu nedir allah askina.yani ankete katilmazsam ,evime tanimadigim adamlari almazsam 3000 tl cezam i odeyecegim.

hadi aldim diyelim eve,soracaklari sorulara ne kadar dogru cevap verebilirim ki.her sorunun cevabina allah baskanimizi basimizdan eksik etmesin diye mi baslamam lazim

https://ibb.co/wQ6mpxW
    Soracakları sorulara atmasyon cevaplar verirseniz olur mu acaba, yani belge istiyorlar mıdır merak ettim. Mesela maaşınız soruldu, 20 bin TL ama siz 10 bin TL dediniz, bordro isterler mi merak ettim...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Borsa karar veremedi, bir artı bir eksi...

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Borsa karar veremedi, bir artı bir eksi...
    Öğleden sonra karar verir.
    Kırmızı olur bence.
    YTD

7. Kim göndermiş? Gelirse almayayım!
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

8.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Yapacağınız işi seveyim,maaş farkları hala güncellemede,bilinçli olarak emeklinin 3 kuruşunu geç verip ondan dahi kar etmeyi planlıyorlar,az evvel arabayı bosh bakım servisine bıraktım,bilindik sanayi ustalarına hiç benzemeyen,her işi kuralına göre yapan iş yeri sahibi aynı zamanda usta olan abimiz;2 kişi kaldım ,işi yürütmeye çalışıyorum dedi,nebatinin gözlerini bilmem ama onda umutsuzluk vardı,oradan a-101 e uğradım,el içi kadar bisküviler 13 tl olmuş ama tabi ki Sezen Aksu rererö,tabi varsa böyle bir kitle......
    bisküvi deyince, her zamanki bildik bisküvi, p&b artık malzemeden neyi ne kadar eksilttilerse, paketinden alirken ikiye bölünüyor, eskiden baya bastırınca kırılırdı, pes diyorum

Sayfa 735/987 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •