Gardaşım dediğim İsmo'nun bunları deyeceğine inanmak istemiyorum,
eylül ayı gibi sonuç belli olur, o zamana kadar erik hoşafı idare eder beni....
ararım, sorarım, benim hoşaflar baki'mi, ıslak göfte canım çekti yemeye geliyorum derim.
buyur gel abi, derse ne ala, demezse MUALLA olmuşum demek ki...![]()
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Sabancının suyu ısınıyor/mu acaba.....
35 yıllık esnafsın, ilk görüşte insanları benden eyi tanırsın deyecemde,
benimde sezgilerim kuvvetlidir diye biliyorum,
bakalım zaman neyi gösterecek...![]()
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Son bir sarışını patlatıp gayar Reha GAYA, dipçik mipçik derkene ayarı kaçırmayalım!![]()
Tüm bunların doğru olduğuna inanmak bile istemiyorum, bu gün pireler gıçından ayrılınca, yazar gerçekleri inşallah...
deliganlı bir gençtir deye biliyorum...
bende son 2 yudumu çekip zıbaracağım, hafta sonu devam ederim artık...
çarşamba perşembe işlerim var, erkenden kalkmak zorundayım...
cuma zabahta yavuzun kaydını yapıp, staj yerine gidecek, 3 sabah erken kalkmak bünyemi bozmaz inşallah..![]()
Yer İmleri