Sayfa 80/1001 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 633 - 640 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    çanak kırıldı formasyonu..hedef alttaki pembe çizgi.(sp500)

Öyle duruyor. Nefesi baya kuvvetli hızla iniyor.

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Dost var düşman var.Burası halka açık forum,her şeyi yazamıyoruz.Hem özel olduğundan,nazar vs. ve de ELİNİ AÇIKÇA BELLİ ETMEMEK gerektiğinden.

18 OCAK salı senaryoma aynen inanıyorum.O zaman online olan arkadaşlar görmüştür.

O KEDİ BURAYA GELECEK
    Abi bir fısıldasana
    yapıştır sonra sil. Gündüz biz yokuz göremiyoz.yazıktır bizede

3. Doğalgaz sorunu sebebi ile ksııtlama olacak bu özellikle Şişe ,Tüpraş ve Petkim i etkiler mi? Aslında tüm sanayi şirketleri için geçerli.
    Fiyatlamalarını merak ediyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Doğalgaz sorunu sebebi ile ksııtlama olacak bu özellikle Tüpraş ve Petkim i etkiler mi? Aslında tüm sanayi şirketleri için geçerli.
    Fiyatlamalarını merak ediyorum.
    Fiyatlama kısmı henüz netleşmedi.Kesin bir bilgi yok büyük olasılıkla yarın fiyatlamalarla ilgili açıklama gelir. Tüm sanayi bunu bekliyor. Acil toplantılar yapıldı. Ona göre hareket edilecek. Tabi bu fiyatlamalar benim kendi şahsi fikrim. Ürün fiyatlarına yansır

5. Silebilirsiniz. Teşekkür ederim

6.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Fiyatlama kısmı henüz netleşmedi.Kesin bir bilgi yok büyük olasılıkla yarın fiyatlamalarla ilgili açıklama gelir. Tüm sanayi bunu bekliyor. Acil toplantılar yapıldı. Ona göre hareket edilecek. Tabi bu fiyatlamalar benim kendi şahsi fikrim. Ürün fiyatlarına yansır
    Çok sert satış yeme bahanesi olur mu onu düşünüyorum.
    Arkadaş her gün 10 tane farklı haber akışı var ............ülkesinde.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Hangi yorumcuyu dinlesem, BANKLAR OLAGANÜSTÜ KAR AÇIKLAYACAK vs...diye gaz veriyorlar...

Tamam banklara 2 gündür endekse göre iyi duruyor ama ...dur bakalım..

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    lütfen silelim..rica ediyorum..tecrübe ile sabittir çok alyhime oluyor..isteyen ekran fotosu alır...15 yıldır aktif vobdayım.net bir deneyimdir.pozisyonum tehlikeye girer..o senaryo tutmaz yoksa.
    Tabiki. Mutlaka bir sebebiniz vardır

Sayfa 80/1001 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •