Sayfa 83/615 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon
Arama sonucu : 4918 madde; 657 - 664 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by Nazar Yazıyı Oku
    Sorpressa gece uykusu önemli hocam uykuyu iyi al sağlıklı ol :)
    Sağolun doğru diyorsunuz.

Japonya Tüketici fiyat endeksi ile Japonya 13 haftalık bono ihale faizi haberi için uyanmıştım.

Şaka tabii kide :)

Haftayı güzel kapatırız inşallah.Dün haftanın son işlem günü sanıyordum.Haftalık kapanış oldu diye kalmış aklımda.Bir süre sonra farkettim bugünde işlem olacağını :)

2. Halk Yatırımın İndeks için araştırma raporu.
    Bizimle aynı sektörde olduğu için ve bizide birgün araştıran bir kurum çıkar mı acaba temmenisi ile buraya paylaşıyorum.
    https://www.halkyatirim.com.tr/pdf/2...R-%20final.pdf

3. bakalım bugün hangi kahraman destek çıkacak :)

4.  Alıntı Originally Posted by ADORABLE Yazıyı Oku
    bakalım bugün hangi kahraman destek çıkacak :)

Fon geldi yine İnfodan.

Belli oldu ki bu fon daha çok alacak. Bu seviyeden 1 milyon lota tamamlarsa 15 liraya kadar sürer hisseyi.

5. benim anlamadığım konu; hisseyi fonlar alıyor, gizemli alıcı 13.00 altına düşürmüyor peki bu satanlar ne akla hizmet hala satış yapıyorlar..

6.  Alıntı Originally Posted by ADORABLE Yazıyı Oku
    benim anlamadığım konu; hisseyi fonlar alıyor, gizemli alıcı 13.00 altına düşürmüyor peki bu satanlar ne akla hizmet hala satış yapıyorlar..

Kimisi teknikçi , belli seviyeden alıp belli seviyeden satıyorlar , teknik al-sat seviyelerine göre işlem yapıyorlar , hissenin temeli veya uzun vade beklentileri ile ilgilenmiyorlar.

Kimisi 9-10 liradan almış , yeter bana bu kadar diyor daha primsiz hisselere girip oradan kazanırım diyor.

Kimisi de herhalde fon alımı keserse düşüş başlar alttan alırım diyor.

Yoksa başka bir izahı yok. Ortada fon alışı olmasa alttan alabilirler belki ama fon koymuş 2 kademeye 130 bin lot alışı , yani endkes çökmediği sürece bunun altından almak zor. Şimdi bu 130 bin lota verseler bile adamın bir daha alış girmeyeceğini de kimse bilemez.

O yüzden en azından 14 üstünden satmak lazım eğer trade edilecekse ki , 13.85'lere geri çekilirse para kazanılsın. Ama bu fon eğer daha çok alacaksa bir anda alışı 13,90'a sonra da 14'e çekerse , satanlara geçmiş olsun demek düşer bize de.

Tahatada tabana kadar 150 bin lot alıcı var , bunun 130 bin lotu sadece 2 kademede ( 13,79-13,80 ) . Buradan düşünün bu adamların düşüncesini. Devamını almayacak olsa tahta bu kadar boşken , endeks de eksi iken buraya bunları koymazdı. Yani birisi verse tekrar alış yazacaklar.

Bu seviyeden malınızı kaptırmayın derim. Daha güzel günlerin başı bu.

7. Emirhan hocam konunun biraz dışında ama şunu merak ediyorum paynetin tek başına yada ilerde brightstar ile birlikte yada tek başlarına veya paynetin tek başına halka arz olması veya olmaları şirkete nasıl bir getirisi olur teşekkürler.

8.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku

19 Ocak işlemlerinin takası...

Sayfa 83/615 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •