Erdoğan: Döviz kuru üzerindeki köpüğü aldık
Erdoğan: Aşırı dalgalanmaların yaşanmayacağını düşünüyoruz
Erdoğan: Tıpkı dövizdeki gibi enflasyon üzerindeki köpüğü de almayı hedefliyoruz
Erdoğan: Büyüme ve ihracat gibi alanlardaki rekorlara ilave olarak istihdamımız salgın öncesine göre 2,7 milyon artmıştır ve bu çok büyük bir başarıdır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sizinkilere paralel düşüncelerim var metaverse ile ilgili. İlla nükleer olmasada insalığı yerin altına sokacak atmosfersiz bir gelecek var(küresel ısınma vs de ok bu senaryo için).
Ama ne yazık ki bu toprakların insanı temel ihtiyaçlarının peşinde koşmaktan geleceği hayal edecek vizyonu kendinde oluşturamıyor. Metaverse ü sanal dünyadan arsa almak zannedenler var. 😁
Erişiminizin olmadığı bir evrene yer/zaman ayırmaksızın erişebileceğiniz bir teknolojidir bu.
Cep telefonu gibi bir süre sonra herkesin bir vr gözlük ve/veya kıyafeti olacaktır. İşe gitmek, alış-veriş yapmak, arkadaşlarınızla buluşmak, gezmek, oynamak gibi iş ve sosyal aktiviteleri gözlüğünüzü takarak yapacaksınız. Yada yer altından çıkamayacak duruma gelmişsiniz ama sizin yer altındaki yaşamınızı sürdürebilmeniz için yeryüzünde robotlara ihtiyacınız var. Vr gözlükleri ile o robotların bünyesine girebilecek, şuan gerçek dediğiniz geleceğin sanal dünyasında işlerinizi yapacaksınız.
Hayal diyorum hayal! Net en büyük eksiğimiz.
Biz bu sene enflasyon nolur?, 2023 te seçim nolur? gibi sığ gündemlere sıkışmış kayıp bir milletiz. Düşünemeyen, hayal edemeyen, saygısız ama sorsanız hep en iyiyiz hep en öndeyiz. İnsanlığın ihtiyacı var metaverse e ama gördüğünüz gibi biz zaten onun içinde yaşıyoruz.
Selamlar
Rusya Merkez Bankası'nın Moskova'daki merkezi bomba ihbarı sonrası boşaltıldı- TASS
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
beton soğuğu , normal dışardaki havaya benzemez kötü çarpar kapalı ortamda. eve taze hava girmesi lazım. o beton soğukluğunun kırılması lazım. herkeşin de bünyesi farklı . çocuğu 3 yaşına kadar çok sarıp sarmalamazsan , amazon mode yetiştirirsen soğuğa sıcağa , dayanıklı olur . kalkıp da 30 yaşından sonra kışın ipek gömlekle dışarda dolanıp alışacağım dersen zatürree olursun. ufaklıktan alışman lazım.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Iran'dan türkiye'ye doğalgaz akışı tekrar başladı- bn,
shana/bloomberg ht
Yer İmleri