Sayfa 800/987 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 6,393 - 6,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Ocak, şubat ve mart aylarında şöyle güzel faturalarla ahalinin götü... pardon gözünü güzelce açacaklar.

3.300 Gayme mayaş 1.300 gayme doğalgaz ve cereyan desek, hani bana rakı/cigara parası?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Kızdım şimci mutfağa gidip bir cigara içip, rakımı tazeleyeyim bari.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

İstanbul ve çevresinde de hissedilen bir deprem meydana geldi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Burada büyük çoğunluk Bizanslı, hadi ben de Iç Egedeyim, Sivas ve ötesinin doğalgaz faturasını düşünmek bile istemem, şu fiyatlarla.
    elektrik uzun vadede daha büyük dert
    doğalgaz maliyeti 4 ay sonra epeyce düşer lakin elektrik gideri 12 ay tam gaz gidecektir
    hatta yazın klimaların her zamanki gibi çalıştırılması durumunda kışın ısınma maliyetini katlayacaktır..

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    doğalgaz maliyeti 4 ay sonra epeyce düşer lakin elektrik gideri 12 ay tam gaz gidecektir
    hatta yazın klimaların her zamanki gibi çalıştırılması durumunda kışın ısınma maliyetini katlayacaktır..
    Benim memlekette klimalik sıcaklar 15 gün taş çatlasın 1 ay sürer, ağustos ortası sıcak mıcak kalmaz.

Yazın çok klima çalışan yerler, kışın mutlaka daha sıcak olur, fifti fifti yani.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

6.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    Bu iş bir yerde patlar,istediğiniz kadar toplumu kutuplaştırmaya çalışın,istediğiniz kadar suni mağduriyet ve düşman yaratın gitmez,bundan 30-40 sene evvel insanlar çevresinde hep kendi gibileri görür ve beklentilerini düşük tutardı,ama siz marifetmiş gibi kentlere göçü özendirirseniz,yetmedi tüketim toplumu yaratırsanız ortaya bu çıkar,dediğiniz gibi sıcak bir yaz olursa,klima çalışan hane başı aylık 1000-1500 tl den aşağı fatura gelmez...

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Benim memlekette klimalik sıcaklar 15 gün taş çatlasın 1 ay sürer, ağustos ortası sıcak mıcak kalmaz.

Yazın çok klima çalışan yerler, kışın mutlaka daha sıcak olur, fifti fifti yani.
    sizin hiç klimanız da olmayabilir ya da terlemeyi çok severim de diyebilirsiniz
    demek istediğim elektrik yılın 365 günü kullanılan bir enerji ve çok daha pahalı..

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Keşke insanlık, insAN hakları evrensel beyannamesini bir okusalar, insan olmanın din ile tanrı ile peygamber ile olmadığını bir anlasalar. Az vicdanlı ve ahlaklı olsalar dünya çok daha yaşanılır olur. Oysa çoğunluğun peşinden gittikleri nerdeyse tüm figürler ruh hastası. Kimi yüksek ateşte beynindekileri sayıklamış, kimisi evladını kesmiş, kimisine babasız demişler.
    Oysa dönem korku dönemi, tecavüz bilmem ne dönemiymiş. kadıncağız diyememişki şu beni iğfal etti.
    Neyyse.
    Sonumuz kabaşmasın.

Sayfa 800/987 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •