Sayfa 285/616 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    10 yılmı 12 yılmı oldu o proje buraya gelirse görücem ben elinde hisse olmayan ama nedense bu forumdan ve polhodan ayrılmayan 3 kişiyi
    Yok diyen kim 3 hissem var pol .algyo.alarko seyret sen alarkoları. proje imzalari 7 yıl oldu bakarsin 10 yıl sonra yaparlar belli mi olur sen iyi tut hisseyi biyere kaçmasin az var pol ondada kazanamiyoz zaten.

2. Şimdi anladım bu realiter ve kartal41 in tüm forum ahalisi tarafından red listesine alınıp okunmamasını saygı görmemesini. En tehlikeli insan tipi; az anlayan, çok inanandır.

3. Dünyanın en büyük problemi, akılsız ve fanatik kişilerin kendilerinden son derece emin olması, buna karşılık zeki insanların sürekli şüpheler içinde olmasıdır

4.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Şimdi anladım bu realiter ve kartal41 in tüm forum ahalisi tarafından red listesine alınıp okunmamasını saygı görmemesini. En tehlikeli insan tipi; az anlayan, çok inanandır.
    Madem durum bu,sen neden red lisesine almıyorsun. Ben kimse için yazmıyorum, hele seni kaile bile almıyorum . Hemen bu dakika itibarı ile beni lütfen engelle.
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

5. Mevlana Celalettin Rumi ne güzel demiş,
    Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma. Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini doğru sanma. Sessiz kalmak, bir şey bilmediğin anlamına gelmez, çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez. Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun bir insanı küçümsemek akılsızlık, çok büyük görmekte korkaklıktır. Cesaret akıldan gelirse cesarettir, bilgisizlikten gelirse cehalettir.

6.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Mevlana Celalettin Rumi ne güzel demiş,
    Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma. Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini doğru sanma. Sessiz kalmak, bir şey bilmediğin anlamına gelmez, çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez. Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun bir insanı küçümsemek akılsızlık, çok büyük görmekte korkaklıktır. Cesaret akıldan gelirse cesarettir, bilgisizlikten gelirse cehalettir.
    Bu edebi söylemlerden , kime ne gibi bir mesaj veriyor sun anlamış değilim. Madem emek verdin bu edebî söylemleri buldun, bunları kendi hayatında bi uygula da bu güzelim sözler boşa gitmesin.

7. Dostoyevski der ki ''bir katilden daha cani insanlar gördüm. Umudumuzu öldürenleri gördüm''

8.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Dostoyevski der ki ''bir katilden daha cani insanlar gördüm. Umudumuzu öldürenleri gördüm''
    Nickin, traderkemal yerine, kopyalayapıştırkemal Daha uygun olurmuş.

Sayfa 285/616 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •