Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
bati dunyasinda bu tur evleri bilemem ama mesela 1 MM dolarlik evleri rahatlikla maasiyla aliyor insanlar ve alirken tabiatiyla onlar icin emlak vergisi cok onemli bir gider oluyor
Turk mantigi sudur. Zenginsen zenginsin fakirsen fakirsin. Zenginsen zaten uc kurusun hesabini yapmazsinki parayi bastirirsin alirsin
Turk mantigi abd de islemez avrupada da islemez. Cunku burada evler 30-40 yillik mortgage ile aliniyor. Banka size o borcu verirken %2.5-3-4 neyse emlak vergisi onuda size gider olarak yazar ve toplam masraflar sizin gelirinizin %36 sini gecerse mortgage I vermez
Su koylu zihniyetini birakin biraz global yatirimci gibi dusunun. Global yatirimci ister katarli ister rus ister amerikali yada benim gibi biyikli yabanci santim santim kurus kurus masraflari hesaplar ona gore yatirim yapar.
ve evet egitim ah egitim.
Bu nedenle bu arkadaşın en büyük gayesi batida bi iş yeri alıp kiraya verebilmek...
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence ordaki yorum biraz abartılmış benim ev bile 600 tl vergi çıkarıyor bu biraz sallama olmuş
D5833 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri