Sayfa 232/1001 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Enflasyondan korunma olarak tarla arsa alım satımı hızlanmış. Konut işinde site aidatı, kiracı sorunu, emlak vergisi vs var. Arsa ve tarla arzı kısıtlı bir alan ve vergisi daha az.

https://www.posta.com.tr/arsa-tarla-...-rekor-2428626
    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü verilerinden derlenen bilgilere göre, geçen yıl tarla satışları 722 bin adede yükselirken, 480 bin arsa, 124 bin işyeri el değiştirdi. Diğer gayrimenkul satışları ise 202 bin adet olarak gerçekleşti. Önceki yıllarda toplam gayrimenkul satışlarının içinden yüzde 30 pay alan tarla ve arsa 2021’de yüzde 40 paya ulaştı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Kuzunun çöküş topiğinden beri bu bademcuklerin izini sürüyorum manif
    o zaman gizli el di yazdığım kitabın ismi , sonra o el büyüdü bademcuk sistemi oldu
    eyvallah.
    yanıldım ya.
    226.225 kapar dedim.
    neyse elimi boşaltım. 226.675 short vermedi.
    abi piyasayı çok iyi okuyorsun, hayran kaldım.

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    XU100 için fiat 2067 de SAT kesişimi gerçekleşen iki saatlık peryottaki grafiğim pozisyonunu henüz flat olarak güncellemediğini düşünüyorum .

gerçi saatlik peryot fiat 2050 de sat a geçmişti bu gün 11.00 barı al kesişimi gerçekleştirmiş durumda .

ben flat' saatlığğın al kesişimine göre yapmam ne kadar mantıklı ABKA hocam
    insanlar karambole işlem yapmaktansa sistemle, yön bulması önemli her sinyal uymaya bilirsin ama sinyale ters olmamak gerekliliği aşikar.

AL kesiştiği zaman, shortta olmak YATIRIM'cıya zarar yazdıracağından sistem AL olunca, LONG olma önemli değil en azından tüm ŞHORT pozları kapatmak.

4. kontrat 5 dk.lık fincan kulp yaptı.2300 hedef görünüyor

5. THYAO'da yönetim eğişmiş ama KAP açıklaması henüz yok.

https://t24.com.tr/haber/thy-nin-yen...t-oldu,1010985

Ahmet Bolat Kimdir?

Prof. Dr. Ahmet Bolat İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra 1984’te A.B.D.’de Stanford Üniversitesi’nde Yöneylem Araştırması alanında yüksek lisansını, 1988’de University of Michigan’da Endüstri ve Operasyonlar Mühendisliği bölümünde doktorasını tamamlamıştır. Prof. Dr. Bolat 1959 Konya doğumludur.

Bolat iş hayatına 1981’de Yıldız Kalıp Şirketi’nde tasarım ve üretim mühendisi olarak başlamıştır. 1985 ve 1988 yılları arasında University of Michigan’da araştırma görevlisi, öğretim görevlisi ve yardımcı doçent görevlerinde bulunmuştur. 1988’den 2005’e kadar olan dönemde Riyad King Saud University’de yardımcı doçent, doçent ve profesör pozisyonlarında görev almıştır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by uptrend Yazıyı Oku
    kontrat 5 dk.lık fincan kulp yaptı.2300 hedef görünüyor
    xu100 de de Formasyon mevcut ama para girişi desteklemedi. Ben yarın vermek adına bugün alım yaptım ama yarın kuvvetli para girişi olursa ancak hafta sonu malı taşırım

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. İkiye katlayacagini bilsem haftasinuna viop mal taşımam.

Yarıya düşeceğini bilsem haftasinuna viop short taşımam.

Günlük bile zor = güzel puan vermedi mi bugün verdi almadık mı aldık kapat gitsin abicim yarın bakarız.
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Formasyon mevcut ama para girişi desteklemedi. Ben yarın vermek adına bugün alım yaptım ama yarın kuvvetli para girişi olursa ancak hafta sonu malı taşırım

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    İkiye katlayacagini bilsem haftasinuna viop mal taşımam.

Yarıya düşeceğini bilsem haftasinuna viop short taşımam.

Günlük bile zor = güzel puan vermedi mi bugün verdi almadık mı aldık kapat gitsin abicim yarın bakarız.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Spot aldığım. Viop poz açacak zaman değil

Sayfa 232/1001 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •