Sayfa 42/584 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon
Arama sonucu : 4666 madde; 329 - 336 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1. https://twitter.com/Muhtar45140/stat...56009635061763
    uzun süredir citi alıyor doyçe satıyor.al gülüm ver gülüm çok güzel manipilasyon yapıyorlar.yabancıya manipilasyon yapıp ülkeyi soymak serbest nasıl olsa.bi biz soyamadık şu kendi ülkemizi.....
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

2.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    tarih bildirmediler.genelde şubatın ilk haftası açıkladığını duydum.ama bu sıra tam kumar masasına döndü tahta.herkes anlaşmaya odaklanmış durumda.şusıralar normal bir şirket gibi işlem görmüyor.ne temel analiz nede teknik analiz işlemiyor...
    genel kuruluda yapmadılar.
    olaki haftaya pazarlıklar sonlanırda imzalar atılırsa durum netleşir..bilanço ve temettü belirlenir.genel kurul yönetici ataması ıvırı zıvırı hepsi bir arada çıkartılır...
    bu kağıt ancak imzalar atılırsa ona göre hareket eder..kağıt kaç liradan değerlenecek.çağrı yapılacak mı.bunlar kısa vadeli kağıdın hareketini belirler.
    uzun vade içinse varlık fonu ne planlıyor o önemli işte...
    Varlık fonunun yönettimi devralırsa, ahbap- çavuş ilişkisi ile şirket yönetirler… Enflasyon sepetini düşük göstermek için ufak zamlarla işi idare etmeye çalışırlar…

Reis 14 nde bae ye gidecek..
    O zamana kadar adını koyarlar..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Varlık fonunun yönettimi devralırsa, ahbap- çavuş ilişkisi ile şirket yönetirler… Enflasyon sepetini düşük göstermek için ufak zamlarla işi idare etmeye çalışırlar…
    Varlık fonunun sahip olduğu Turkcell'de durum aynen bu şekilde. Sırf hükümetin elini rahatlatmak için zam yapmıyor ve enflasyon sepetine katkı sağlamaya çalışıyor. Tabi bunu yapınca şirket enflasyona karşı eriyor. Bu şekilde 3 sene devam etsin koskoca şirketin sabun gibi eridiğine şahit oluruz. Şirketleri zararlar yok etmez ama enflasyon yok eder. Bu sebeple Varlık fonuna geçen şirketler mevcut hükümet kendi menfaati için kullanmaktan zerre çekinmiyor. Fonun sitesinin açılış sayfasına giren zaten bu fona ait hiç bir şirketin yanından geçmez. Tepesinden tırnağına siyaset kurumunun menfaatine çalışıyor.

ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6.  Alıntı Originally Posted by roadruy Yazıyı Oku
    Varlık fonunun sahip olduğu Turkcell'de durum aynen bu şekilde. Sırf hükümetin elini rahatlatmak için zam yapmıyor ve enflasyon sepetine katkı sağlamaya çalışıyor. Tabi bunu yapınca şirket enflasyona karşı eriyor. Bu şekilde 3 sene devam etsin koskoca şirketin sabun gibi eridiğine şahit oluruz. Şirketleri zararlar yok etmez ama enflasyon yok eder. Bu sebeple Varlık fonuna geçen şirketler mevcut hükümet kendi menfaati için kullanmaktan zerre çekinmiyor. Fonun sitesinin açılış sayfasına giren zaten bu fona ait hiç bir şirketin yanından geçmez. Tepesinden tırnağına siyaset kurumunun menfaatine çalışıyor.

her satırı çok doğru.
    Son düzenleme : .bozoklu.; 30-01-2022 saat: 14:53.

7. Şu 2024 ve 2025 vade , herbiri 500m usd olan bono yu kim aldı ? Bankalara mı verdiler yoksa normal borçlanma mı o? El değiştirecekse, 2 sene sonra 1 milyar dolar borç ödemesi olacağını unutmamak lazım.

Bankalara ödenecek rakam konusunda bir bilgimiz yok… Peşin veya taksitli olabilir. Hatta ileriye dönük vergi indirimi şeklinde de paket sunulabilir. Her şey olur, her şey beklenir bunlardan!! İnşallah senelerdir sürünen yatırımcısı içinde “ adil” bir çözüm bulurlar !!

8.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Reis 14 nde bae ye gidecek..
    O zamana kadar adını koyarlar..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yine SUUD- BAE bağlantılı fon/ yatırımcı aranıyorsa, vay halimize. HARİRİ den ders alınmadı demek

Sayfa 42/584 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •