Arama sonucu : 8007 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    doların durup durmadığından emin değiller ,bilançoya kadar beklerler diye düşünüyorum ayrıca citi ve doçe her yükselişi çıkış olarak görüyor
    doğan olunca konu doları ne yapacağı her zaman soru işareti oluyor haliyle. Bir de holdingin iştirakleri ve ortaklıkları hep vasat firmalar. Mipaz'ın yıllardır süren bir arsa konusu var.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    doğan olunca konu doları ne yapacağı her zaman soru işareti oluyor haliyle. Bir de holdingin iştirakleri ve ortaklıkları hep vasat firmalar. Mipaz'ın yıllardır süren bir arsa konusu var.

Öyle demeyin arsa hikayesi ile kaç kere indir bindir yaptılar tahtada

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    [/B]

Öyle demeyin arsa hikayesi ile kaç kere indir bindir yaptılar tahtada
    Bilmem mi birkeresinde o dalgalardan birini yakalamıştım %50 bırakmıştı kısa zamanda.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    okullumudur nedir o hisseden fil gibi çıktıktan sonra üzerine bir de son bilanço iyi gelmedi o gün bu gün belini doğrultamadı

5. karakemal sesin çıkmıyor pusuya yatmış bekliyorsun .

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    karakemal sesin çıkmıyor pusuya yatmış bekliyorsun .
    açılıştaki yükselişten sonra satış gelir biraz diye tüyoyu vermiştim foruma, aracı kurum dağılımını ahaliyi mallandırmak amaçlı dizayn ettiler diye, değerlendiren arkadaşları tebrik ederim

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    info satıcı --> açıkçıdır bu, almak lazım
    hsbc alıcı --> yabancı alışıdır bu, almak lazım

yani aracı kurum dağılımını milleti mala sokmak için dizayn etmişler

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •