Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Dentıcı olarak mipaz histe senetlerine yatırımımızı yaptık bekliyoruz, hedef noktamız 187 tl olmakla beraber, 150 tl civarı ekleme yyapılabilir...ytd... Bir hareket gördüm sanki M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by akdere18 Bir hareket gördüm sanki M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Var mı şu hissenin grafiginden anlayan ne diyor bu M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by akdere18 Var mı şu hissenin grafiginden anlayan ne diyor bu M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Elif sittin çalsın sen oyna kuzum...
Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Elif sittin çalsın sen oyna kuzum... Anladim M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by akdere18 Var mı şu hissenin grafiginden anlayan ne diyor bu M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi günlük yola çıkmış bekle ama 12-14 liralar biraz zorlu diyor..
Originally Posted by sevenhill günlük yola çıkmış bekle ama 12-14 liralar biraz zorlu diyor.. Sevenhill hocam, Temeli de bu rakamları desteklerse içi dolu bir yükseliş olabilir...
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Originally Posted by diproyal Sevenhill hocam, Temeli de bu rakamları desteklerse içi dolu bir yükseliş olabilir... Bir parmak bal çalmadılar inşallah M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by diproyal Sevenhill hocam, Temeli de bu rakamları desteklerse içi dolu bir yükseliş olabilir... içi dolu yükselen kağıt mı var hocam.. bi de "enflasyon rallisi" dağarcığım oldu ya bu yaştan sonra..
Forum Rules
Yer İmleri