Sayfa 162/505 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    saza niye gelmedin, söze niye gelmedin
    gelim mi dedin ?.gelmedin[emoji846]
    galip yok dedim yine gelmedin
     Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Bunlar geldi mi, kağıtta muhakkak bir tuhaflık oluyor zaten. Başka iz, emare aramaya gerek yok. Yaw, tamam Muratçığım sen bu işlerin pirisin eyvallah, da biz de az kaşar değilizdir. Sayın hocam da iyi bir yerlerden kitlemiştir sana adım gibi eminim.

2.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    Gençler bak bızım kafamız almaz boyle sıfrelı konusmaları. bızıde aydınlatın..

3.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

Benim ihtisas alanım burası biliyon. Benden çarptıklarını katlamalı geri almam lazım.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4. Bu hisse ne zaman yükselişe geçse,. Sok / cimer şikayetleri dolduruyor sayfayı..

Sayfayı açip, niye yükseldi hisse diyenler korkup kaçıyor

Yükselişe denk getirmeyin şu şikayet faslını. Mümkünse arkadaşlar
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

5. Ellerindeki malı çakmak için mi gel gel yaptılar ve sonra da gelene gidene malı çaktılar

Vaka sayısı 105 bini geçer bugün ... Corona bitti densede 420 bin kit sarfiyatı var hergun. Ve tüm dünyada bu sarfiyat var

Bilanço gelince anlarız
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

6.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    Bu hisse ne zaman yükselişe geçse,. Sok / cimer şikayetleri dolduruyor sayfayı..

Sayfayı açip, niye yükseldi hisse diyenler korkup kaçıyor

Yükselişe denk getirmeyin şu şikayet faslını. Mümkünse arkadaşlar
    sen ne guzel murat gulerı aklıyorsun, alkışlıyorum senı, hepsı benım hatam )

Bugün kü tahtayı gördükten sonra bu mübarek günde yapmamam gereken şeyi yapıyorum Allah affetsin Murat ve yalakaları sn.(!)tahtacısı dermansız hastalıklara düşüp kan kusarak can verin çoluğunuz çocuğunuz kuru ekmeğe muhtaç olsun o çaldığınız paralar sülalenizin kefen paraları olsun harbiden süzme pzvngmişsin ne diyeyim her hakaret ve küfürü hak ediyorsun beni de bugün çıldırttın tövbeler olsun Allah'ıma sen affet bağışla��

8. Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Sayfa 162/505 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •