Sayfa 329/1001 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Burada yazan arkadaşlar arasında belkide en çok fayda sağlayan sn sindoma53 dur.
    Hemşehrim olduğu için değil yanı.
    Bu işi iyi biliyor.
    Hakkını yemeyelim
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Şahinim ağır ithamda bulunmuşsun bu seferde yapma bunları şimdi o pazarlama ithamından dolayı daha sokak ağzı ile başka birşey yazarım olmaz .Ben burada ne yazdıysam ortada , dün yonca hareketide ortada bu yüzden böyle ithamla gelirsen farklı şekilde kulağını çekerim.
    buyursun 116 kişi burada beni gerçek anlamda takip edip öyle bir izlenim varsa yazsın insanlar hodri meydan
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Şahinim ağır ithamda bulunmuşsun bu seferde yapma bunları şimdi o pazarlama ithamından dolayı daha sokak ağzı ile başka birşey yazarım olmaz .Ben burada ne yazdıysam ortada , dün yonca hareketide ortada bu yüzden böyle ithamla gelirsen farklı şekilde kulağını çekerim.
    buyursun 116 kişi burada beni gerçek anlamda takip edip öyle bir izlenim varsa yazsın insanlar hodri meydan
    yükselen trend olunca ortaya çıkıyorsun. trend dönüşlerini bildiğin yok. yükselen trend hüstadlarını burada herkes bir bakışta anlar. dünkü çocuk muyuz zaar.

3. "enflasyon çok fazla ,borsa mecbur uçacak "

olur canım söylerim

Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Burada yazan arkadaşlar arasında belkide en çok fayda sağlayan sn sindoma53 dur.
    Hemşehrim olduğu için değil yanı.
    Bu işi iyi biliyor.
    Hakkını yemeyelim

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    yükselen trend olunca ortaya çıkıyorsun. trend dönüşlerini bildiğin yok. yükselen trend hüstadlarını burada herkes bir bakışta anlar. dünkü çocuk muyuz zaar.
    Konuyu değiştirme bana pazarlamacı dedin öyle yok ben bu forumlara 27 senemi verdim , beni tanımazsın etmezsin çıkıp ithamda bulunup kenara çekilmek yok , bende herşey net forum ahalisine sorduk senin gibi düşünen var mı diye bu kadar netim.
    2400 lerde pıst 100 uçarken ben burada dikkat edin dedim , gundi de uyarımı dikkate alanlardandır kendiside burada ifade etti , daha bir çok kişi mevcut.Geçen haftadan beri dikkat edin bu bilanço mal dağılı mı yapabilirler diyen yine benim burada , analiz ettiğim tahtalara bak çıkarkende , ineceği zamanda görüş belirttik , bak şahin efendi ben sana ne kadarda yazsam bu şekilde anlamıyacaksın çünkü sen yancısın ben masadayım bu yüzden ithamda bulunduğun durumu ispatlayamadığın sürece ................. doldur bu boşluğu .

6.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT kapanış,
    bu Tacirler işi iyi biliyor hisse takip etmektense ,bunun fonuna dahil mi olsak ne

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Konuyu değiştirme bana pazarlamacı dedin öyle yok ben bu forumlara 27 senemi verdim , beni tanımazsın etmezsin çıkıp ithamda bulunup kenara çekilmek yok , bende herşey net forum ahalisine sorduk senin gibi düşünen var mı diye bu kadar netim.
    2400 lerde pıst 100 uçarken ben burada dikkat edin dedim , gundi de uyarımı dikkate alanlardandır kendiside burada ifade etti , daha bir çok kişi mevcut.Geçen haftadan beri dikkat edin bu bilanço mal dağılı mı yapabilirler diyen yine benim burada , analiz ettiğim tahtalara bak çıkarkende , ineceği zamanda görüş belirttik , bak şahin efendi ben sana ne kadarda yazsam bu şekilde anlamıyacaksın çünkü sen yancısın ben masadayım bu yüzden ithamda bulunduğun durumu ispatlayamadığın sürece ................. doldur bu boşluğu .
    arkadaşım geçen ay sasa kavgası yapmadık mı? 55 liraydı yandaşlarına beraber üstüme yürüdünüz. sasa alın sasa uçacak sasa kaçacak diyordun. biz o zaman banka alırken sasa'ya laf söylemiyordun. hepsi kayıtlı git bak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    BU GÜNE KADAR senin ne analizini ne de yorumunu gördüm.Belki de o birikim -potansiyel yoktur.

Ama gidip te bu forumda yorum-analiz yapan arkadaşları eleştirme hakkın yok.

Trafiğe çıkmayan -araba kullanmayan kaza yapmaz.Ama trafiğe çıkan kaza yapabilir.

Yorum yapmayan hata yapmaz..Ama yorum yapan hata yapabilir.

Sayfa 329/1001 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •