Sayfa 380/805 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by formalist Yazıyı Oku
    Evet arattım. Kusura bakmayın ��
    yok ne demek kusur

2.  Alıntı Originally Posted by delimeli Yazıyı Oku
    Haberde adı geçen Tekfen Holding değil Tekfen İnşaat'dır. 2007 yılında yapılan önanlaşmayla Tekfen İnşaatın % 50'si Socar'a 520 milyon dolara satılacaktı. Ayrıca gelecek 10 yıl içinde Tekfen İnşaata yaklaşık 35 milyar dolarlık iş verilecekti. Ancak bu önanlaşma daha sonra çıkan 2008 Krizi nedeniyle iptal edildi. Eğer bu anlaşma iptal edilmemiş olsaydı bu gün çok farklı bir Tekfen olacaktı.
    Rastlantı olsa gerek ama …

2-3 yıl önce SOCAR Polymer hisselerini CFS ‘ yi yapacağız diye 2-3 katı pahalı aldıktan sonra CFS yapılmaktan vazgeçildi

Rastlantıdır tabii ..

3.  Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    arkadaş haklı, dün çok yüksek para girişi vardı. bofa neredeyse tek alıcıydı
    #TKFEN #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...02041258143779
    Bofa alıcı olunca para çıkışı olmadı demek mi oluyor dün çıkış vardı yanlışınız var

4. Sizin hesap aracı kurumlar olaraksa olabilir bak orda diğer kısmı var 810 bin adet satış var

5. Dün alış satış yapan ilk 5 aracı kuruma göre giriş gözükür ama toplam alış satışlara bakarsanız para çıkışı olduğunu görürsünüz

Alıntı Originally Posted by şehzade17 Yazıyı Oku
    Dün alış satış yapan ilk 5 aracı kuruma göre giriş gözükür ama toplam alış satışlara bakarsanız para çıkışı olduğunu görürsünüz
    toplam alis/satisa gore esit olmasi lazim degil mi yahu

bu aralar cokmu iciyorum ne

7.  Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
    toplam alis/satisa gore esit olmasi lazim degil mi yahu

bu aralar cokmu iciyorum ne
    Mesela adam hisseyi birine 25 den satıyor alan kişi 24 den geri satıyor bu alış satışlar sonucu hisseden bi para çıkmış oluyor hisse çıkışı olmuştur demiyorum para çıkışı olmuştur diyorum neyse çok içme yinede😂

8. Çarşambadan beri olanların özeti şu kısaca çarşamba günü ky ilk 5 kurumun eline verdi lotları Perşembe günüde ky geri aldı sandıki para kazandım adamlar birdaha verdi aşağıya ky dayanamayıp sattı merill gibi itneler de dün bugün geri topladı malı aşağıdan olayın özeti bu bu hafta için ky ne zaman parayı değil hisseyi artırmayı öğrenirse para kazanır Çarşamba yukardan verip Perşembe geri alıp lotunu artırsaydı veya Çarşamba verdiği kadar lotu geri alıp artan parayı içerden çıkarsaydı onlar kazanırdı ama yok 25 den aldı 26.50 den sattı ya 25.50den bidaha alacak 27 den satacak bunuda hemen ertesi gün yapacak oldu gülüm bi biz akıllıydık bizim millette bu hırs oldukça çarpılmaya mahkum

Sayfa 380/805 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •