Sayfa 363/1001 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: Viop XXXIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Pazar yeri rantı,gece kondu rantı....

Hepsine el koyacaksın.Ne ile aldinki hak iddia ediyorsun

Sen yıllarca kredi ile ev al..Adam hazineye ait arsayı işgal etmiş.4 ev sahibi olur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,224
    Blog Entries
    1
    VR Gözlük Takılan İnekler Daha Fazla Süt Veriyor!

https://evrimagaci.org/vr-gozluk-tak...-veriyor-11432

Çayır çimen geziyorlar işte.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

3. İsteğin kadar önlem al bu tarım ürünlerinde ki sıkıntı çözülmez. Benim önerim KDV ye ilaveten ÜTV. Burada biriken parsyi üreticilere dağıtırsin yada bir şekilde destek verirsin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    çözüm basit abicim yeter ki o irade ortaya konsun...bu işte partizanlığı falan da bir kenara koyacaksın...ister a partisi ister b partisi kim olursa olsun...kardeşim ben vatandaşımı da üreticiyi de artık ezdirmeyeceğim...vatandaşıma sofrada ucuz meyve sebze sunacağım...arada kim varsa hepsini çıkartacaksın...bu nedir ya? 2 liralık mal tezgaha gelince 12 lira...akıllara ziyan...kazanan kim ? üretici değil...kazığı yiyen de halk...o zaman o arada kim varsa yeter babacım bugüne kadar kazandıklarınıza sayın deyip onları aradan çıkartacaksın...bi zahmet gidip farklı sektörlere baksınlar...biz ne yaparız biz ne ederiz diye zırlamanın da alemi yok...bugüne kadar tatlı tatlı yedin...ona say...2 liralık malı 12 ye millete dayarken düşünmüyordun ne yaparız ne ederiz diye...biraz vicdanlı olayım demiyordun...öyle değil mi?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,224
    Blog Entries
    1
    Çözüm esasında tek cümle . Çok da kolay... Yazıyorum dikkatlice okuyun.

- Pazarlarda nakit parayı kaldıracaksın... Kredi kartı veya banka kartı şart olacak.
    Tüpcülerdeki ki gibi gezer pos. Bu konuda onlarca yüzlerce kişi ile konuşmamın ana fikri ve özü.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

6.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    nakliye çok pahalı, ürün İstanbul'a gelene kadar mazotu, paralı yolları vs derken zaten fiyat katlanıyor.
    Tarladan 3-4 liraya çıkan domates pazarda 15 liraysa. Bunun 12 lirası nakliye olamaz. 1 araç ne kadar yol parası ve yakıt harcar ve kaç ton ürün taşır . Hesap yapınca nakliyenin bu fiyatlara yol açmayacağı aşikardır

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Çözüm esasında tek cümle . Çok da kolay... Yazıyorum dikkatlice okuyun.

- Pazarlarda nakit parayı kaldıracaksın... Kredi kartı veya banka kartı şart olacak.
    Tüpcülerdeki ki gibi gezer pos. Bu konuda onlarca yüzlerce kişi ile konuşmamın ana fikri ve özü.
    Bu cozum olsa marketlerde cozum olurdu.

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    o değilde ben sarayın aylık elektirik faturası kaç geliyordur onu merak ediyom

doğalgazla birlikte

Kendi evinin faturasını ödeyemeyip, sarayın faturasını ödemeye meraklı milyonlar var ülkede

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 363/1001 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •