Sayfa 277/1002 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377777 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,209 - 2,216 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    türib de iyi bir alternatif gibi duruyor
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Uzun vadeci kavrami istikrar gorulen ortamda olur.ya gunluk trade yada yesilde kalip ekrani kapatmak

3.  Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    Eylul ayinda pozisyonlaninlarin bence hic paniklemesine gerek bulunmuyor kardan zarardalar mevcut enflasyonu baz almayin gecemezseniz bosununa kendinize ulasilmayacak bir hedef koyuyorsunuz tabiki yatirimlarda reel getiri makbuldur ancak onumuzdeki surecte bu gerceklestirebilir bir hedef degil en az hasarla mevcut enflasyon kiskacindan nasil gecerim onu planlayin

Illaki ben yarisacagim derseniz kaldirac harici basari sansi benim dusuncemde bulunmuyor ayrica hic de tavsiye etmem

Likitseniz likit kalmak mevcut durumda cephaneniz bulunuyor demektir firsatlar degerlendirilebilir. Abd faiz sureci cok kritik 50 puan ile baslar ise baska bir resim ortaya cikacaktir ve devami olacak. Belirsiz donemlerde full yatirim ile girmek elinizi acmak olacaktir acmayin oyunda kalin trend olusur ise biraz gec katilirsiniz en fazla. Kisa vadeci olanlar hic uygun bir donemde degiliz uzun vadeciler icin ise guzel firsatlar 2022 senesi icinde cikacaktir. Surekli bir yere para gommek zorunda hissetmeyin kademe kademe girisler zihinsel olarak da rahatlatacaktir. Yatirim yaptiginiz araclarin bulundugu endekslerin kademelerini olusturun nerede giris olmasi gerektigi en azindan kaba taslak onunuze cikacaktir.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Güzel bir yazı ve faydalı tavsiyeler olmuş elinize sağlık, ben de aynı şekilde düşüyorum elimizdeki mevcut fonlarla enflasyonu geçmek bir yana yarısını bile yakalamak çok zor. Mevduat üstü olsun dedik ama şu an mevduata bile razı duruma geldik. Hisse senetlerini ve hisse yoğun serbest fonları inceliyorum acaba oradan bir miktar fayda sağlanır mı diye ama bir yandan rusya gerginliği bir yandan fed ve ekonomideki kötü gidiş insanı tedirgin ediyor, biraz daha beklemeli herhalde.

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    türib de iyi bir alternatif gibi duruyor
    Lucky aşağıdaki kod cuma gününden beri çalışmıyor, neresini değiştiriyorduk bunun?
    =QUERY(SPLIT(QUERY(IMPORTHTML("https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod="&$C11; "list"; 5); "SELECT * LIMIT 1 OFFSET 1");"(%)");"SELECT Col3")
    I WANT TO PLAY A GAME ==> ( twitter'a gel )

5. Merhabalar
    İçinde yabancı ETF bulunduran ( yabancı hisse senedideğil ağırlıklı olarak yabancı ETF bulunduran ( JETS / XLF/XLE gibi) bir yatırım fonu varmı bildiğiniz

6. Sn juji ustad
    Sana zahmet ZBJ fonu tabloda
    Pff lere eklermisin.
    Tesekkurler.

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Arkadaşlar Webster yazmıyor epeydir. Onla iddiaya girmiştik. Telefon edin de yazsın.

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Webster yazmıyor epeydir. Onla iddiaya girmiştik. Telefon edin de yazsın.
    me iddasına girdin ?

Sayfa 277/1002 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •