-
-
Elektrik firması 5 li ÜLKEMİZİN AĞA'larının olunca belediye başkanıda chp li olmayınca kabak ısparta valisi nin başına patladı...
https://www.sabah.com.tr/gundem/2022...orevden-alindi
-

Originally Posted by
MedwiG
İçişleri Bakanlığı: Afetle mücadelenin aksamaması için, Ömer Seymenoğlunun karantina süresince, vali mülkiye müfettişi Osman Kaymak, Isparta Vali Vekili olarak görevlendirilmiştir. Rutin bir uygulama olup görevden alma veya atama söz konusu değildir
eğer ıspartada vali yardımcıları varsa hepsini merkeze çekmek lazım demek ki hiç biri bi işe yaramıyormuş ta angaradan vekil yolladıalr
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
eğer ıspartada vali yardımcıları varsa hepsini merkeze çekmek lazım demek ki hiç biri bi işe yaramıyormuş ta angaradan vekil yolladıalr
Hiçbiri işe yaramıyorlarki ireisleri idare ettiği için,oda virüs olmuş guya banada inandırıcı gelmedi,önceden belirtmiştim,ireis ölse bile ölüsünü bile saklar iktidar
-
BOTAŞ: Sanayi tesislerine uygulanmakta olan kısıntı 08.02.2022 tarih ve saat 08.00 itibari ile sonlandırılmıştır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
nikrece
Ben inanmıyorum. Ağlamak demode oldu.
-

Originally Posted by
nikrece
Kafa karanlık zaten.
20 yıldır Su,Kanalizasyon,Elektrik (Doğalgaz ayrı tutuyorum) alt yapı yatırımı yapan varmıki?akp belediyelerinde.
Varsa yoksa reklam hamaset göz boyama= YALAN
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
-
Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı
08/02/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Motorinde 80 KRŞ/LT
Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri