Sayfa 296/615 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396 ... SonSon
Arama sonucu : 4913 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Yani bu piyasada dünya bu durumdayken al-sat yapıp para kazanıyorlar. Yani mesela her gün al sat yapıyorlar diyorsun mesela dün hangi kurumdan aldılar yada sattılar merak ettim. Yada şu an ellerinde hisse var mı yok mu? Varsa kaç lottur. Misal geçenlerde 3.10 dayken verip bitirmislermidir bu kadar işlerini iyi yapıyorlarsa orada bitirmiş olmaları lazım.

2. Bir TÜRK yatırımcı, IMTIS in türkcell e yazdığı gibi bir mektup yazsa. Arsaları yurtdisi şirketi bedavaya niye sattın... diye sorsa.

SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. 4.xx lerde alırken çok umutla almıştım. 3.xx büyük kısmını elden çıkarınca, 2.8x gelince sevinir olduk. Ytd

4. Polhosş da değişen hiç bir şey yok. Çikan endeksi arkadan takip et,düşen endekse öncülük et.masallah çok istikrarlı bir kağıt.ytd

https://youtu.be/FeNS94keZ04
    13:30 -15:00 dakika arası

6. Grafik güzelleşiyor. İlgilimi çekti. Temel analiz ayrıntılarını paylaşabilecek var mı

7. Bi yatirimciya ceza vermisler 1 ay sen gel koskoca holdingde yasal olmayan islem yap dimi hak etmis cezayi baska kimse yapamaz zaten bu holdingde öyle islem ayıp degilmi şirketin itibari var bi büyüklügu var niye yatirimciya zarar veriyon ayıp ayıp 😊😊

8.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Bi yatirimciya ceza vermisler 1 ay sen gel koskoca holdingde yasal olmayan islem yap dimi hak etmis cezayi baska kimse yapamaz zaten bu holdingde öyle islem ayıp degilmi şirketin itibari var bi büyüklügu var niye yatirimciya zarar veriyon ayıp ayıp ����
    Bu şirket piyasa dinamiklerine göre hareket etmiyor. yapılan yatırımlar, alınan kararlar hep yatırımcı sövüşlemek üzerine kurulu. Adamlar 2020 yılında 4.9x gördü.4.20 çektiler. yatırımcının üzerine 25 milyon lot boca ettiler. işleri bitince şirket 2.60 gördü. arsaları bedava peşkeş çektiler, ceplerinin durumlarına göre hareket ediyorlar.işlerine geldikçe poliportu, işlerine geldikçe Dap yapının reklamını yapıp alttan aldıkları malı yatırımcıya çakıyorlar. Küçük yatırımcının %99 bu hareketlerden yararlanamıyor, %99 yüksek maliyetten bilerek tuzağa çekilmiş taşıyı yapılmış. Bu şirketten kimse bir şey beklemesin. Şimdi Buralardan mal toplayıp, Dördüncü çeyrek bilançoya ve nisandaki kapasite artış haberine satacaklar ama satacakları fiyat aralığı 2.60 ile 3.45 aralıgı olacaktır. yani KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL KÜÇÜK YATIRIMCI. ADAMLAR İŞLERİNİ YAPIYOR. YUMARTAMI TAVUKTAN ÇIKTI, TAVUKMU YUMURTADAN ÇIKTI İŞLERİ NE BAKMIYORLAR, ONLAR KENDİ İŞİNİ YAPIYOR, CEPLERİNE ÇALIŞIYOR. BEKLEYİN GÖRÜN.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR, BİLSEM BU ........... RE BEN BULAŞMAZDIM.
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

Sayfa 296/615 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •