Aynen katılıyorum zaman en degerli şeydir. İnsanların şunu demesi çıldırtıyor beni farketmez malım yerinde oldugu sürece zarar sayılmaz falan gibisinden. Bu gazı sosyal mecralardan mal pazarlayanlar çıkardı bence. Halbuki kaybettigimiz zaman. Ben elimdeki herşeyi eczacı ailesine vermeye razıyım 1 kuruş bana vermeden ama 11 yılımı versinler bana hadi yapılabiliniyorsa yapılsın. Zaman çok degerli ve bu eczacılar bunu kullanıyor herzaman. Bakın yatırımdaki kemikleşmiş yatırımcılar 20 civarında nasıl döküldü. Çinki yılların verdigi bıkkınlık sonucu
 Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
Burada yazmamış, özelden yazanlar oldu durumu kötü bayağı bir kişi var , ne olur ne biter diye bir umut soruyorlar bu tezgahi görüp sinir olmamak mümkün değil.

Aynısını 2015 2016, 2017 da sngyo da yaşadım genelkurul tutanaklarında soylediklerimiz var ,Saba Gacer e de ,ben ve bir arkadaş yatırımcı ilişkilerinden özel brifing istedik , aldık , ağzımıza geleni de söyledik , 70 kuruş idi en son 67 kuruşa sattık 30 kurusa düşürdüler.Sevindik simdi nedir

Bazı kişiler şöyle yazıyor , zamandan kaybedersin ama sonunda hepsi telafi olur , asla doğru değil , hiç bir para zamanı geri alamaz , geçen zaman içinde ölebilir sakat kalabilirsiniz , en azından yaşlanıp enerji kaybedebilirsiniz , zamanında gelmeyen para 5 para etmez.