Sayfa 411/1001 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    ama tutarsa çok karizma olur diye şeyettim
    haha Aynen tutarsa kralsın

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bloomberg: Nebati Londra'da Türkiye de enflasyonun yabancıların kültürel olarak anlayamayacağı sebepten yükseldiğini söyledi...

Eee biraz da haklı..
    Siz zannediyor musunuz ince maliyet hesapları ile bu satış fiyatları oluşuyor.

Yılarrr önce Üni deyim..
    Hiç unutmam susama kallavi zam geldi..(uluslar arası bişi bişi idi..bizle alakası da yoktu)
    Baktım simitçi ertesi gün mesela 50 kuruş olan simidi 1 tl yapmış eminönünde satıyor..
    Biz çok üni liyiz ya..Mantık bilim matematikkkk..
    Dedim zam gelmiş..
    Susam zamlandı yeğenim dedi..
    Dedim bir simitde kaç gr susam kullandın da o susama yapılan yüzde 50 zammı sen yüzde 100 olarak simidin hepsine yansıttın..
    Baktım adam o an orada öldürme dahil her türlü aksiyonu alabilecek kapasitede..

Gel misal bunu yabancı yatırımcıya anlat..Nebati kapaçarşı esnaflığından geliyor belli farkında bu işlerin..ahahah
    Ama devlet de farklı değildir bu ülkede..Yani tam tencere kapak bir bakanımız var..

3.  Alıntı Originally Posted by sniper~ Yazıyı Oku
    Macronu kim şişiriyorsa bu işlere soyunmaya.
    Onlar bile pişman oluyordur. Yakında Macronu liderler arenasından çekerler. Daha karizmatik biri lazım Putinin karşısına.
    AB de olsak RTE yi ileri sürebilirlerdi. Hesap hatası işte.
    Kremlin: Fransa ile anlaşma yapamayız, NATO'nun lideri değil

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya ve Fransa'nın anlaşma yapmasının "imkansız" olduğunu belirterek, "Fransa hem Avrupa Birliği (AB) üyesi hem de NATO üyesi ve buralarda lider Fransa değil, liderlik başka bir ülkede." dedi.

Peskov, başkent Moskova'da gazetecilere güncel konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un dünkü görüşmesinin 5 saatten fazla sürdüğüne dikkati çeken Peskov, "Putin ve Macron arasında yapıcı ve gerçekten kapsayıcı ilişkiler kuruldu. Bu da birbirleriyle konuşmak için çok zaman ayırmalarına izin veriyor. Ayrıca, gündemdeki konular gergin." değerlendirmesinde bulundu.

İngiliz gazetesi Financial Times'ın Putin ve Macron'un anlaşma yaptığı yönündeki iddiasını da değerlendiren Peskov, bu iddianın "yanlış" olduğunu ifade etti.

Peskov, "Bu durumda, Moskova ve Paris'in herhangi bir anlaşma yapması mümkün değil. Bu imkansız. Çünkü Fransa hem Avrupa Birliği (AB) üyesi hem de NATO üyesi ve buralarda lider Fransa değil, liderlik başka bir ülkede." dedi.

Dmitriy Peskov, Putin ile Macron'un yakın zamanda telefonda görüşeceği bilgisini paylaştı.

- "Batı, endişelerimizi dikkate almaya hazır değil"

Güvenlik garantileri konusuna değinen Peskov, bu soruna çözümün henüz bulunamadığını belirtti.

Peskov, "Batılı meslektaşlarımızın endişelerimizi dikkate almaya hazır olduklarını şimdilik hissetmiyor ve görmüyoruz. Bu konu, açık ve en önemli kalmaya devam ediyor." ifadelerini kullandı.

- "Gerilimin düşürülmesine çok ihtiyaç var"

Ukrayna'daki duruma da değinen Peskov, şunları kaydetti:

"Gerilimin düşürülmesine çok ihtiyaç var. Çünkü gerginlik, her geçen gün artıyor. Batı ülkeleri Ukrayna'ya askeri birlik, silahla dolu uçak ve askeri teçhizat gönderiyor. Ukrayna bugünlerde askeri manevralar yapıyor ve aldığı yeni ekipman modellerini deniyor. Elbette, tüm bunlar, gerginliğin yeni dalgalarını kışkırtıyor. Bu nedenle, gerginliğin düşürülmesine ihtiyaç var."

- "Rusya herkesle görüşmeye hazır"

Putin'in Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile görüşmeye hazır olup olmadığı yönündeki soruyu yanıtlayan Peskov, "Bu görüşmeden kimse vazgeçmiyor. Eğer bu görüşme, Ukrayna'nın güneydoğusunda Gordion Düğümüne dönüşen durumu çözmeye yardımcı olursa, Rusya herkesle görüşmeye hazır olacak." dedi.

Peskov, "Önce, bu görüşme hangi amaçla, hangi konularda ve hangi sonuca dayanarak gerçekleşecek. Bu konuda anlayış henüz yok." ifadelerini kullandı.

Rusya ve Belarus'un 10-20 Şubat'ta Belarus topraklarında "Müttefik Kararlılığı-2022" ortak askeri tatbikat düzenleyeceklerini dile getiren Peskov, Rus askeri birliklerinin tatbikatların ardından ülkesine döneceğini aktardı.

Peskov, Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'deki görüşme tarihinin henüz belirlenmediğini söyledi.

Kaynak : Anadolu Ajansı

SPOT

5.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT
    Bofa akşam kapanışta geri alacak mı bakalım. Dün aldıklarını şu ana kadar vermiş görünüyor. Bu garanti de maşallah sürekli alımda.

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Eee biraz da haklı..
    Siz zannediyor musunuz ince maliyet hesapları ile bu satış fiyatları oluşuyor.

Yılarrr önce Üni deyim..
    Hiç unutmam susama kallavi zam geldi..(uluslar arası bişi bişi idi..bizle alakası da yoktu)
    Baktım simitçi ertesi gün mesela 50 kuruş olan simidi 1 tl yapmış eminönünde satıyor..
    Biz çok üni liyiz ya..Mantık bilim matematikkkk..
    Dedim zam gelmiş..
    Susam zamlandı yeğenim dedi..
    Dedim bir simitde kaç gr susam kullandın da o susama yapılan yüzde 50 zammı sen yüzde 100 olarak simidin hepsine yansıttın..
    Baktım adam o an orada öldürme dahil her türlü aksiyonu alabilecek kapasitede..

Gel misal bunu yabancı yatırımcıya anlat..Nebati kapaçarşı esnaflığından geliyor belli farkında bu işlerin..ahahah
    Ama devlet de farklı değildir bu ülkede..Yani tam tencere kapak bir bakanımız var..
    Bizim halkımız birbirini öpmeye çok meraklı o yüzden enflasyon yüksek dese daha samimi olurdu

SPOT, Tacirler Yatırıma takılın, herif ordaymış
    Son düzenleme : berkimcans; 08-02-2022 saat: 16:34.

8. Palanın makası keskin demiştik, sırf 10 puan makastan taktı yine

Sayfa 411/1001 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •