Sayfa 93/262 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon
Arama sonucu : 2095 madde; 737 - 744 arası.

Konu: Sindoma temel & teknik analiz

1. Haftaya daha yoğun bilanço haftası olacak , bir nevi bu düzeltmeler sert olmadığı sürece iyidir.
    yalnız fed faiz hikayesinin ne kadar olacağı , kaç tane olacağı ve yalnış hamlede resesyon riski dışarıda rüzgarın şiddeti artırıp düşürüyor.
    Ayrıca rusya ve ukrayna hikayeside bonusu piyasaya bu yüzden dikkatli hareket etmekte fayda var , bilanço dönemi bitiyor başka katalist mevcut değil kısa vade bu yüzden doğru zamanlar kollanmalı piyasada.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Öncelikle herkesin gördüğünü değil , görmediğini çizgilerde arayın,
    oyunu 2 yönlü okumaya çalışın, aç gözlü olmayın, stoploslu oyun maliyete göre güncelleyerek hareket edin.
    en önemlisi psikoloji kontrol etmek özellikle makina sisteminden sonra, sonra üzerine koymaya başlarsınız zaten sizde tabanda öğrenme ve araştırma mevcut.
    Aslında bu piyasada Para kazanmak, çok kolay;
    Fakat uygulaması bir o kadar zor.
    En fazla kaybedilen yer ise, küçük balık peşinde koşar iken, büyük balığın kaçması.
    tabiiki arkasından gelen pişmanlık duygusudur.

formasyon yada herkesin bilmediği çizgileri öğrendikten sonra Ucuz iken AL, zirve bölgesine yakın SAT.

3. pıst 100 13.00 dan sonra saatlikte 2035 üzerinde kalması gerekiyor bunu yapamazsa saatlikte sata dönmeye başlayacak.
    Aynı hikaye eregl için geçerli 29.28 üzerine atmalı oda kısa vade sata dönme aday adayı
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pıst 100 13.00 dan sonra saatlikte 2035 üzerinde kalması gerekiyor bunu yapamazsa saatlikte sata dönmeye başlayacak.
    Aynı hikaye eregl için geçerli 29.28 üzerine atmalı oda kısa vade sata dönme aday adayı
    Dün akşam abd piyasalarının yaptığını
    Bugün bizimkiler yapıyor gibi

Dün Abd piyasaları kötü başladı ve topladı
    20,30 a kadar çok bişi olmamış gibi devam ettiler
    sonra saldılar

Hafta sonu Ukrayna rıskı de varken
    ve yurt dışı bozuk iken
    Şuan görmezden geliyor gibiler

Bahsettiğin 2035-36 üzerinde saatlik kapanışlar olamaz ise
    durum sakat bana da göre

5. EREGLİ'de yüksek Blanço beklentisiyle günlük mal alanların umdukları gibi gitmeyişinden midir bir sıkıştırılma var sanki
    eregli de Kar elde etmek için mallarınızı düşük fiyattan alanlar sabırlı sanki SAATlık grafikte bir problem yok gibi duruyor sanki ..

6. 13 dedik Yazdık satmaya başladı
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pıst 100 13.00 dan sonra saatlikte 2035 üzerinde kalması gerekiyor bunu yapamazsa saatlikte sata dönmeye başlayacak.
    Arkadaşlar beni takip ediyorsanız yazdıklarımı iyi okuyun sonra kendi kararınızı kendiniz verin ,
    özl den arkadaşlar yazmış burada sat mı dediniz diye
    ben sat demem uyarı geçerim , sıkıntıyı gördüm paylaştım , pozisyonumuda azaltıyorum tekniğe göre olay bu sadece.
    duruma göre aşağıdan yerine koyuyorum testere oyununda
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Para girişi olmalı dedik 2 gün önce ,
    makinalarla karşılıklı işlemlerle bu oyun böyle oynanıyor ,
    yakaladıkları an , her alıcıya malı verip aşağı basıyorlar,
    yorumlamalarımda bunları zaman zaman dile getiriyorum.
    yaptıklarını görüyorsunuz.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 93/262 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •