Sayfa 94/262 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon
Arama sonucu : 2095 madde; 745 - 752 arası.

Konu: Sindoma temel & teknik analiz

1. Eregl tahtasını ele alalım TEMEL olarak güzel bilanço , bana göre 2022 ilk çeyrek daha güzel gelme ihtimali mevcut sıkıntı olmazsa.
    peki dünden beri kim satıyor geçen hafta alan teknikçilerin çoğu dün çıkış yapmıştır , ben formasyondan dolayı çıktıydım buradad paylaştım , sabah bir daha girdik ondada endeks yorumuyla beraber stoploss olduk diğer tahtalarla.
    Sonuç olarak piyasa çok oynak , vıop topiğinde 2 hafta önce bu konuyu anlatmak istedim takip edenler bilir bu bilanço dikkat edilsin diye uyarıda bulunduk.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar beni takip ediyorsanız yazdıklarımı iyi okuyun sonra kendi kararınızı kendiniz verin ,
    özelden arkadaşlar yazmış burada sat mı dediniz diye
    ben sat demem uyarı geçerim , sıkıntıyı gördüm paylaştım, pozisyonumuda azaltıyorum tekniğe göre olay bu sadece.
    duruma göre aşağıdan yerine koyuyorum testere oyununda
    sindoma53 hocam özelden çokça soruları engellemek için
    siz Pozisyon azaltıyorum yada çoğaltıyorum dediğinizde insanlar özel mesajla sizi rahatsız edene kadar
    saatlik MAV 8-21 ortalamaları ayarlasalar kesişimle hangi yönde gidileceği yönünü bir nebze kendileri tespit edip stop seviyelerini uymak kaydıyla gerekli pozu almaları daha mantıklı olmaz mı?. .

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    sindoma53 hocam özelden çokça soruları engellemek için
    siz Pozisyon azaltıyorum yada çoğaltıyorum dediğinizde insanlar özel mesajla sizi rahatsız edene kadar
    saatlik MAV 8-21 ortalamaları ayarlasalar kesişimle hangi yönde gidileceği yönünü bir nebze kendileri tespit edip stop seviyelerini uymak kaydıyla gerekli pozu almaları daha mantıklı olmaz mı?. .
    Ben gördüğümü paylaşıyorum , kendileri kendi argümanları ile karşılaştırıp oyunda ne yapacaklarına karar vermeleri gerekli.
    Çünkü diyelim 1 liradan A tahtasında stop oldum , döndü tahtayı aldılar yeniden tahta 1.10 olmuş gidiceğini anlarsam benim için fiyatın önemi yoktur , yakın stoplos lu oyuna dahil olurum , bunu bazen 2-3 tahtada birden fazla yaparım , bana göre oyun kurmsın zaten kimse ben sadece burada görüşümü paylaşıyorum .Yanıla bilirimde sonuçta karşımızdaki badem spor hem temel hem makinalara sahip sistem.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. XU100 120 DK. Fibonacci düzeltme ihtimali seviyeleri ..

5. Bist100 2020 üstünde kapatırsa rahatlayacak inşallah YTD

6. Piyasa, bir sistemi olmayan amatör trader'ı bıktırıp onun malını sattırdığı zamanı dip yapmayı ve sonrasında yükselmeyi çok sever.

Bir sistemi olan da sistemi dahilinde stop sinyali bekler.

Tuzaklara nadiren düşer.

"bıkmak", "dayanamamak", "sıkılmak", "sinirlenmek" bir satış sinyali değildir.

7. sn. Sindoma BIMAS analizi rica edebilir miyiz.

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    XU100 120 DK. Fibonacci düzeltme ihtimali seviyeleri ..

https://www.tradingview.com/x/Hr3MeFz0/
    https://www.tradingview.com/x/CWQ7LryR/
    16.07.2024 - 10.12.2024

Sayfa 94/262 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •