Sayfa 391/805 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by delimeli Yazıyı Oku
    Haber cuma günü öğleden önce geldi. Tekfen ise tersine haber sonrası günü pozitif kapattı. Dolayısıyla bu haberin Tekfen üzerinde bir negatif etkisi olmadı. Burada indirimi yapan Tarım Kredi Kooperatifleri, gübre üretip satanlar değil. TKK'leri burada gübreyi sübvanse ediyor. Tabi ki TKK'nın % 30 indirimli gübre satışları serbest piyasadaki gübre satışlarını ilk aşamada baskılayacaktır. Ancak TKK'nın bu politikayı uzun süreli değil de çok kısa vadeli olarak uygulayacağını düşünüyorum. Bu nedenle de bu uygulamanın uzun vadede gübre fiyatlarını ve satışlarını etkilemesini beklemiyorum.
    Umarım haklı çıkarsınız…

Ben cuma görmemişim, görünce endişelendim

Etrafta bir de Rusya - Ukrayna krizi var

Rusya ‘ da problemli bir işleri vardı bizimkilerin

2. 24.30-20 arası yeterli bence burdan çıkış başlasın çünkü aşağısı kötü olur 19 ları tekrar yaşamak istemiyorum

3. Tahtacı söz dinlyor bu aralar 24.22 den döndü artıkbu hafta 27.40 yapta heveslenelim biraz

amerika borsalari gecen cuma ki berbat seans sonrasinda bugun toparlamis gozukuyor.

rusya tarafindan da hafif ilimli mesajlar geliyor.

yarin bizim icin guzel/yesil bir gun olacak.

umarim tkfen de buna uyar ve salak gibi endeks gerisinde kalmaz. soyle guzel bir %5 iyi gider

5. Tekfen senin bilançonun pis kokuları gelmeye başladı sanki tahtaya bu nedir böyle ne yaptın son çeyrek zarar mı ettin TL kazanıp dolar mı harcadın ne günah işledin bu nasıl kapanış

6. Hala hektas artiyor, yedi sulalesini ** sirketi yerinde sayiyor . Belli ki Bilanco yine kelek , onden sizinti her zaman malum zaten surekli yabanci aliyor ediyor diye yorumlar goruyorum Twitter da ama bu patronla bu yonetimle belli ki yine ileriye otelenecek dumenler var

Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Hala hektas artiyor, yedi sulalesini ** sirketi yerinde sayiyor . Belli ki Bilanco yine kelek , onden sizinti her zaman malum zaten surekli yabanci aliyor ediyor diye yorumlar goruyorum Twitter da ama bu patronla bu yonetimle belli ki yine ileriye otelenecek dumenler var
    birde TAVHL

her donem manyak zarar aciklar, hala yukselir

neymis beklenenden az zarar aciklamis, hay sizin beyninizi mikiim

soyle endeks bir eksi 1 falan yapsa, kesin tabana gideriz

Sayfa 391/805 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz