Sayfa 568/1001 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,537 - 4,544 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    sosyal medyada böyle bir yorum gördüm:

''Haber piyasaya düştükten sonra garantide yabancının katliam yapar gibi satışı var.
    15 kasımdan bu yana 400 milyon lot üstü...
    ''

Bu ne demek oluyor?
    Pay alım haberinden beri Garanti'de Deutsche ve Citibank yoğun satıcılı takaslarda. Ondan bahsediyorlar heralde

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Pay alım haberinden beri Garanti'de Deutsche ve Citibank yoğun satıcılı takaslarda. Ondan bahsediyorlar heralde
    Hayır onu anladım da...neden satıyorlar onu anlayamadım

Bu kadar agresif satımın sebebi nedir acaba?

3.  Alıntı Originally Posted by poor Yazıyı Oku
    Diğer özel bankaların ...
    Faizli müessesede iş yapan, çalışan, ortak olan vs bizden değildir anlayışı vardır. Hoca TV'de söylüyor onlara faiz ödemeyin ama mecburen paranız orada var ise faizi alın gidin başka yere dağıtın onlara bırakıp yardım etmeyin diyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. BBVA geri alim
    o gunden bugune citi ve doce nin satislari 450 milyonun bir tik uzerinde
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

''Haber piyasaya düştükten sonra garantide yabancının katliam yapar gibi satışı var.
    ''

Bu ne demek oluyor?
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

Bist Yabancı yüzdesi şuan %40, adamlara şuan tüm kağıtlardan bugünkü kapanış fiyatından çıkma hakkınız var çıkar mısınız desek yarın yabancı yüzdesi %1 e iner. Aynı hesap, fiyatta takoz olduğu için alıcı geliyor adamlar da istediği gibi çıkıp dolara dönüp ülkeyi terkediyor.

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

''

Bu ne demek oluyor?
    alıcıyı bulmuş satıyor

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

Bazı özel bankalar biz de şubede bir pencere açalım katılım bankacılığı yapalım demiş, onlara hayır bağımsız ayrı banka olması gerekiyor demişler. Katılım bankacılığı destekleniyor, payı sürekli artıyormuş.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ariston abi bu sayfada ki arkadaşlar yatırımcı değil, sabah alırlar akşama satarlar. Yatırımcı burayı okursa zaten ayvayı yer, burası paraları katlıyanların yeri az önce yazdığın yatak odasında girişe asılan yazı gibi başlığın girişine de bir yazı yazılmış olsa iyi olur.
    makinaya jetonu sallarsan olucaklardan sorumlu değilim diye
    Benim gözler artık çok görmüyor. Gün içi tek ata oynamak yerine kupon yapmak gerekebilir, akşama toplu satılır veya kıyamadıkların yarına kalır. Portföy boşalt o yüzden gün içi de kullanılabilir, gün içi ani durumda kupon yakılır.

Bazı kurumların toplu sepet al veya sat imkanı da var. Endekse göre daha şanslı bir sepeti alıp satmak da olabilir. Tek jeton yerine kendi endeksinden bir demet, iki demet şeklinde alım olabilir.

Sayfa 568/1001 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •