Sayfa 714/1002 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,705 - 5,712 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Dışişleri bakanı Cavusoglu’nun korona virus testinin pozitif çıktı açıklandı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: (Elektrik fiyatları) İnşallah Kabine Toplantısında etraflıca görüşeceğiz ve ondan sonra da açıklamamızı bütün detaylarıyla yapacağız

Erdoğan: (İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un Türkiye ziyareti) Tabii bu ziyareti olumlu karşılıyoruz, inşallah uzun bir aradan sonra böyle bir adımın atılması Türkiye-İsrail ilişkileri açısından iyi olacaktır

Erdoğan: Biz Suudi Arabistan’la da olumlu diyalogumuzu sürdürüyoruz, önümüzdeki dönemde somut adımlarla ilerleme arzusundayız

Erdoğan: "(6 muhalefet partisinin toplantısı) HDP’yi çıldırtıyorlar. Oldu olacak onu da alın yanınıza. Daha çok bir araya gelirler ama bunlardan bir şey çıkmaz."

Erdoğan: "Bazı ürünlerde KDV indirimi sonrası fiyatlar belli oranlarda geri gelmiş görünüyor. Öyle veya böyle inecek."

Erdoğan: "(Zincir marketlere) Biz KDV’yi 7 puan indirdiysek, sizden de en az yüzde 7 fiyat indirimi bekliyoruz' dedik. Onlardan da bu istikamette açıklama aldık."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    Rusya'nın ab büyükelçisi: Ne gelecek hafta, ne sonraki hafta, ne de gelecek ay ukrayna üzerinde herhangi bir gerginlik artışı olmayacak - ıfx
    Ne kadar guvenilir ki boz ayiya. Daha once Ukranya'nin toplak butunlugu garantisi karsiliginda nukleer stogunu kaldirttilar ABD ile. Simdi tanimiyorum diyor.

4. Çin modeli oldu çin patatesi....
    bana da ödeme garantisi verseniz, katlanılamayacak şey değil..

Erdoğan: Batıdaki merkez bankaları enflasyonları altı-yedi kat arttığı halde faiz indirimi yapmıyorlar, kendi ekonomik teorilerinde ısrar ediyorlar. Hamdolsun Türkiye ekonomi modeli olarak ifade ettiğimiz politikayla süreci tam tersine çevirmeyi başardık

Erdoğan: Türkiye Avrupa'da vatandaşına en uygun fiyatlı elektriği sunan üçüncü ülke konumunda

Erdoğan: Enerji fiyatları son dönemde oldukça yükseldi ama bu sadece bize mahsus bir durum değil

Erdoğan: Türkiye bugün enerji konusunda elektrik yokluğunu değil fiyatını konuşuyorsa, bunu kurulu enerji gücüne borçludur

Erdoğan: Elbette canımızı yakan fiyat artışları var ama bunların hepsi geçicidir

Erdoğan: Dünya küçülürken bizim büyüdüğümüz , rekor kırdığımız bir dönemi geride bıraktık

Erdoğan: Tüm vatandaşlarımızı 'yastık altı altın düzenlemesine' davet ediyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,031
     Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Çin modeli oldu çin patatesi....
    bana da ödeme garantisi verseniz, katlanılamayacak şey değil..

Yani diyorki yaptığım yanlışların bedelini hepinize ödeteceğim

Sayfa 714/1002 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •