Sayfa 588/1001 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,697 - 4,704 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    haydrojen sülfür, namı diyar osuruk,

H2S + 2 O2 ---) H2SO4
    advans kimyam ilen bu kadar. asdasdas.
    Ben bilmeden hep yüksek alırdım sağ taraf ile sol taraf hep eşit oluyordu (değişmedi ise)
    Hasanikisalakosmandört diye bir şey hatırlıyorum H2SO4

Bir de "Türkiye Cumhuriyeti Futbol Takımı Sovyetlere Gol Attı" vardı biyolojide
    Tür-Cins-Familya-Takım-Sınıf-Grup-Alem
    sonradan işe yaramıştı şimdi değişti mi bilmiyorum.

Geçen rüyamda matematik, fizik ve kimya hocası bana geldi biz matematik ve fizik öğretiyoruz kimya öğreten ile aynı maaşı alıyoruz sence doğru mu dedi, ben de onun labaratuvar işleri de var oradan fark etmes lazım yoksa kağıt üstünde daha kolay dedim.

Bu sefer edebiyat hocası geldi benim durumum dedi. Senin en fazla alman lazım, aynı soruyu sorup her öğrenciden farklı cevap alıyorsun ve aynı sorunun farklı cevabı olabiliyor, benim yapabileceğim iş değil dedim.
    Son düzenleme : ariston; 17-02-2022 saat: 14:21.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Paramız pul olunca leş fiyata değerlerimiz gider böyle işte.
    Alan herhalde bedava demiştir.

Dalaman Havalimanı 140 milyon euroya Ferrovial'e satıldı
    https://parafesor.net/dalaman-havali...ldi-17-02-2022
    Bir otel fiyatına gitmiş. Şahsi kullanım için bile alınır ama alan şirket ciddi İspanyol havacılık şirketi gibi.

3. Bu arada evdeki insan üresinden gübre yapalım teklifi vardı. İleride düşünülebilir.

Düşünülmüş.

https://www.habereguven.com/idrari-k...-yolu-bulundu/

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Daha oraya çok var.Bu gün test edeceğini sanmam... Ama VOB eğer 2250 yi kırarsa(saatlik yükselen destek-altında en az bir saatlik kapanış) burayı kan götürür...

bıst100 de de 2013-2015 hayati önemli...yine saatlik yükselen destek oluyor.

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    günaydın arkadaşlar bir anket yapmak istiyorum, pppk civarı yada sonrası 2295-2305 aralığını görse viob burdan kim şortlamak ister???
    malesef sabah şorta dönemedik 2283den şorta anca dönebildik..bakalım neolcak???

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Daha oraya çok var.Bu gün test edeceğini sanmam... Ama VOB eğer 2250 yi kırarsa(saatlik yükselen destek-altında en az bir saatlik kapanış) burayı kan götürür...
    orayı kesin kırarda 2218 altında çok kalmaz bence ordan alım gelmeli...

7. İhracatçı firma işi sulanmaya başladı, kur çok oralı olmuyor. Uygun zamanda aniden yükselecek demiş Reuters'e konuşan isimsiz biri.

https://www.patronlardunyasi.com/hab...lebilir/260987
    Reuters yazdı: Dolar bir anda yükselebilir
    İngiliz haber ajansı Reuters, Türkiye ekonomisindeki son gelişmeler ve hükümetin hamlelerine ilişkin bir analiz yayımladı. Ajansa konuşan bir analist "Kur bir şekilde istikrarlı görünüyor ancak bu riskli bir denge ve bir anda kolayca tekrar değer kaybı görülebilir" dedi.

bekledim yazan olur diye olmadı.

faiz sabit kaldı.

adamların 3 gün sonrayı öngörecek kapasitesi yok.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 588/1001 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •