Sayfa 595/1001 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,753 - 4,760 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Otokar XL metrobüsler Mart ayında ilk parti teslim edilecekmiş. İmamoğlu orada son bir hamle yapabilir. Otobüsler 21 metre ve eski 18 metreye göre %30-%40 daha fazla yolcu alıyor gibi.

İmamoğlu ECB ve FED başkanları ile görüşür ise yuvarlak masadakiler de avucunu yalar. Biz izin verdik filan dinlemem ben de oy veririm.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. İki bölgeyi tanidinmj putine bu senelik yeter,sonrası kerim..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3. Biden: Rus işgal tehdidi çok yüksek
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

4. Biden: Her gösterge, ukrayna'ya girilmesi hazırlıklarını işaret ediyor

5. FED/BULLARD: ABD'DE ENFLASYON YÜKSEK

Fed/bullard: 1temmuz'a kadar faizleri 100 baz civarında puan artırmak iyi bir hedef

FED/BULLARD: DOĞRU SONUCA GELECEĞİMİZE EMİNİZ FAKAT ŞU ANDA HAREKETE GEÇMELİYİZ

6.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Biden: Her gösterge, ukrayna'ya girilmesi hazırlıklarını işaret ediyor
    Putine zorla işgal ettirecek Biden
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7. Ukrayna için tahıl deposu deniyor en ufak arazi 10 hektar vs kural varmış. Şirketler toprakları kiralamış ama yöneticiler kaçar ise maaşlı işçiler de durmaz, normal köylü olsa tarlayı bekler.

8. Günün tesellisi bomba haberine tepkiye oynamamak oldu, düşen daha çok düştü ikinci turda.

Sayfa 595/1001 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •