Sayfa 827/890 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877 ... SonSon
Arama sonucu : 7120 madde; 6,609 - 6,616 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

  1. Turkcell, Metaverse'de mağaza açacak


    Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:

    Dünyanın ilk dijital operatörü Turkcell, Pasaj'la e-ticaret pazarındaki konumunu güçlendirirken, tüketicilerin son dönemde artan online alışveriş taleplerine alternatif çözümler sunmaya da devam ediyor. Teknolojik gelişmeler kapsamında Turkcell'in Metaverse dünyasındaki ilk mağazasının çok yakında hizmete açılması planlanıyor. Turkcell ekosistemindeki dijital servislerin de deneyimlenebileceği bir alan ile ürün satışlarının gerçekleştirileceği Metaverse mağazasının sanal ortamda yapılacak açılışına, sanal kimliği temsil eden avatarlarla katılım sağlanabilecek.

    Kadri Özdal: "Turkcell kalitesini ve güvenini sanal dünyaya da taşıyoruz"
    Dijitalleşmenin her alanda olmazsa olmaz bir önem arz ettiğine dikkat çeken Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal, şunları söyledi: "Türkiye'de ilklerin öncüsü Turkcell olarak, mağazacılıkta da doğru yerde ve doğru zamanda müşterilerimize ulaşabilmek amacıyla her ortamda bulunmayı hedefliyoruz. Bu bağlamda yenilikçi bakış açımızla Metaverse'de de yer alacağız. Turkcell kalitesini ve güvenini sanal dünyaya da taşıyarak, burada müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz."
    Mağazanın yanı sıra Turkcell, teknoloji zirvelerini de Metaverse evrenine taşıyarak paydaşlarıyla sanal etkinliklerde bir araya gelmeyi hedefliyor. Ayrıca İnsan Kaynakları alanında Turkcell'in iş ilanları, işe alım ve oryantasyon süreçlerinin de bu ortamda yürütülmesi düşünülüyor.
    Bu konuda hazırlıklarını sürdüren Turkcell; Metaverse ile ilgili gerekli altyapısal ve süreçsel aşamaların tamamlanmasının ardından müşterileri ve paydaşlarıyla sanal evrende buluşmayı hedefliyor.



    "ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz."
    siz şirketin bir değerini olması gereken bir yere getirin de....önce güveni bir tazeleyin...sonra ihtiyacınız olabilir bu güvene....

    ytd.
    Saygılar....

  2. İşimiz Metaverse kaldıysa yandık.
    Gerçek işlerinden ne hayır gördük ki hayal işlerinden de hayır görelim. Şirket uçuyor kaçıyor fa piyasa değeri çöp oldu çöp.
    20 milyar doların şirketi 3 milyar dolara düşürmek ancak metaverse işleri ile olur.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

  3.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    İşimiz Metaverse kaldıysa yandık.
    Gerçek işlerinden ne hayır gördük ki hayal işlerinden de hayır görelim. Şirket uçuyor kaçıyor fa piyasa değeri çöp oldu çöp.
    20 milyar doların şirketi 3 milyar dolara düşürmek ancak metaverse işleri ile olur.
    Siyasetin oyuncağı akp nin arpalığı olduklarını akılları sıra “ devir teknoloji devri “ ayakları yapıp gölgeleme girişimleri hep bunlar. Akıllarınca her şeye çabuk adapte oluyoruz dediklerini sanan bu adamlar daha yaptıkları işin bile hakkını vermekten beceri ve liyakat olarak yoksunlar iken böyle şeylerle insanları kaldırdıklarını sanacak kadar da burunlarının ucunu görmekten acizler. Bu şirkete akp musallat olmazdan önce dünyanın en iyi ceo ve yönetim kurulu üyelerince yönetiliyordu. Microsoft un ceo su transfer edilip ceo yapılmıştı dahası var mı ?

    Ülkede ellerini değdirip içine etmedikleri tek bir şey dahi yok, inşallah 2023 e kadar şirketin kasası dayanır çünkü maliyetler feci patladığı halde enflasyon sepetine hizmet edip enflasyonu düşük tutmak için zam falan yapmıyorlar aksine indirim yapıyorlar. Buna dünyanın en güçlü şirketi olsa dayanamaz. Devleti yönetir gibi yönetiyorlar ama devletin vergiyi dayayıp pamuk eller ceplere diyebileceği vatandaşları var ama ne Turkcell kendisi ne de Turkcell hissedarları şirkete böyle zarar vermeye devam ederlerse oluşan ve oluşmaya devam eden batağın altından kalkamaz. Ruslar bunu gördüğü için ültimatom verdiler, yatırılan sermayeler kuşa dönmüş iken birde feci bir görev zararı ile karşı karşıya kalındığından bunu temizleyecek tek şey olan bedelliye gerek kalmadan dümeni kırmaya çalışıyorlar ama bu basiretsiz piyon adamlar biz en iyisini biliyoruz siz kimsiniz diyip çıktılar işin içinden. Yazıklar olsun ülkenin büyük değeri olan şirketi günden güne yok edenlere !!!

  4. Devletin açıkladığı enflasyon %50 Turkcell'in net karı %6,3 artmış, Şirket enflasyona karşı sabun gibi eriyor.

    Geçmiş olsun.

  5. Şu Rusya Ukrayna gerilimi hafta sonuna kadar bir bitsin de rahat nefes alsın piyasa. En çok ta tcell etkileniyor bu durumdan. Nedir bu be. Abd'si, NATO'su bir oldular, mahvettiler piyasayı.

    Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

  6. #TCELL 2021/12 Aylık
    Piyasa Değeri : 39.974.000.000 => 6% Artmış
    Net Dönem Kârı : 5.031.278.000 => 19% Artmış
    Yıllık Satışlar : 34.906.646.000 => 23% Artmış
    Faaliyet Kârı : 14.402.681.000 => 76% Artmış
    FAVÖK : 15.245.137.000 => 21% Artmış https://t.co/GSMFZmrx8B

    M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  7. Net borç %57 artarak 11,5 milyardan 18 milyara fırlamış. Ticari faizler % 40 iken şirketi bu kadar borca sokup işleyecek devasa faizlerle borç sarmalına sokmanın eşiğindeler. Şirketin gelirleri ve net karı %6,3 büyüyor ama borcuna %40 faiz işleyecek. Eyyy varlık fonu yönetimi siz bu ülkenin ne kadar değerli varlığı varsa yok etmeye and mı içtiniz ??

  8.  Alıntı Originally Posted by roadruy Yazıyı Oku
    Net borç %57 artarak 11,5 milyardan 18 milyara fırlamış. Ticari faizler % 40 iken şirketi bu kadar borca sokup işleyecek devasa faizlerle borç sarmalına sokmanın eşiğindeler. Şirketin gelirleri ve net karı %6,3 büyüyor ama borcuna %40 faiz işleyecek. Eyyy varlık fonu yönetimi siz bu ülkenin ne kadar değerli varlığı varsa yok etmeye and mı içtiniz ??
    Bilançoya verilen ilk tepki an itibariyle Nasd**’da kötü. 17,92 den işlem görüyor. Dolar bazında %2,8 düşüşte işlemler devam ediyor.

Sayfa 827/890 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •