Sayfa 603/1001 İlkİlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,817 - 4,824 arası.

Konu: Viop XXXIX

ABD'den Rusya-Ukrayna krizine ilişkin bomba iddia! 'Bu bahanelerle saldırabilirler'

https://www.hurriyet.com.tr/dunya/ab...malar-42006122

2. HALKB ve VAKBN işlemleri onaylanırken GARAN işleminin bekletilmesini yabancı ABD'de beğenmemiş gibi.

ABD ADR kapanışlar:

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

ariston abi 1 paket sigara ortalama 22 lira. ben de bu fiyatlamayı beğenmedim yani, koca garan...
    bu arada dün gece kısaydım ama bu gece uzunum. tapiyim çok üzerse uzun, kol kanat keser kısaya geçerim de sanki yarın ayu katliamı yapcak bu pala. herkese başarılar, iyi geceler ahali.

4. Bence sigara maydanoz ile karşılaştırma, her hissenin ederi var. 1 liranın altında bir sürü hisse oluyor o mantıkta bakılırsa.

Bence de 20 TL üzeri etmesi lazım o başka, yabancının az bir şey satıp ne oldu bizim onay işi demesi başka.

Daha bugün haber vardı İspanyol şirket havalimanı almış. Yabancı ortaklı büyük ortaklı banka pek kalmadı, eskiden bankacılıkta teknolojiyi biz öğretiyorduk ama aradan zaman geçince yenilenme olmayınca yabancılardan tekrar bilgi görgü almak gerekebilir. BBVA global banka sayılır.

Kısa vadeli al-sat ile uzun vadeli biriktir veya bekle hep karıştırılabiliyor.

5.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    ariston abi 1 paket sigara ortalama 22 lira. ben de bu fiyatlamayı beğenmedim yani, koca garan...
    bu arada dün gece kısaydım ama bu gece uzunum. tapiyim çok üzerse uzun, kol kanat keser kısaya geçerim de sanki yarın ayu katliamı yapcak bu pala. herkese başarılar, iyi geceler ahali.
    Bu kıyaslama doğru değil.

22 tl olan sigaranın fabrika çıkış fiyatı 3.53 tl. 18.465 tl.si vergi.

https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...kadar-6868409/

çöküş bekleyen birtek ben miyim yaw

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence sigara maydanoz ile karşılaştırma, her hissenin ederi var. 1 liranın altında bir sürü hisse oluyor o mantıkta bakılırsa.

Bence de 20 TL üzeri etmesi lazım o başka, yabancının az bir şey satıp ne oldu bizim onay işi demesi başka.

Daha bugün haber vardı İspanyol şirket havalimanı almış. Yabancı ortaklı büyük ortaklı banka pek kalmadı, eskiden bankacılıkta teknolojiyi biz öğretiyorduk ama aradan zaman geçince yenilenme olmayınca yabancılardan tekrar bilgi görgü almak gerekebilir. BBVA global banka sayılır.

Kısa vadeli al-sat ile uzun vadeli biriktir veya bekle hep karıştırılabiliyor.
    sen adıyamandan tütünü al işle

yabancı marke diye tr de sat )

yaw yok böyle ülke yeminle

pirinç ithal olmuş

tosya toslamış düzene düzen düzene

8. Malesef sigara kalitesi çok değişiyor. Ben sonradan başladım.

Eskiden her sigaranın formülü standarttı ve çok değişmiyordu. Okulda maltepe içmem içinden odun çıkıyor diyenler vardı, o sigara bana uymaz öksürtüyor denirdi. Biri Yunanistan'da Camel üzerinde Domestic & American blend yazar Türk lafı rahatsız ediyormuş demişti.

Şimdi duruma göre formül değişiyor, aynı marka bazen çok acı tad veriyor. Kafayı çalıştırdığı için devam ediyorum, sorulara cevap bulursam veya bazı konuların cevapları olmaz dersem bırakırım.

Sayfa 603/1001 İlkİlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •