Sayfa 606/1001 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,841 - 4,848 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Kuşlu sitede Rusya uzmanı Aydın Sezer, bilimsel analiz yapmaya özen gösterir
    Bir haber sitesinden yaptığı alıntıyla Amerikalı siyasi ve askeri analistler Rus işgalinin 20 şubat pazar günü olacağı yazılmış
    Hülasa bu gün de rahat yok gibi görünüyor

Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    Kuşlu sitede Rusya uzmanı Aydın Sezer, bilimsel analiz yapmaya özen gösterir
    Bir haber sitesinden yaptığı alıntıyla Amerikalı siyasi ve askeri analistler Rus işgalinin 20 şubat pazar günü olacağı yazılmış
    Hülasa bu gün de rahat yok gibi görünüyor
    Bu işler cuma akşamı başlar deniyor.

3. forumun da formu yerinde neyse bugün sizlere kuşaklar arası uzanıp gelen çok kadim bir aile mottomuzu aktaracağım. büyükbabamın büyükbabasının kayınçosunun - ki kendisi the wall street wolfu olarakta bilinir- dediği gibi: kötü haberler diplerde gelir.

Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Bugün tüm gün hiç hisse almadan sadece yukarı hareketlerde hisse sattım. Kapanışa doğru viop 2300 lere doğru çıkınca ordan biraz short oldum. Nası olsa bu yine kıramaz dedim ve bedava para dağıtan pala, yine bu saçma pozisyona hiç uğraştırmadan para verdi. Hiçbir şey bilmeseniz bile para kazanabilirsiniz diyor, aferin kendisine. Shortlar 2250 den kapandı ve kapanıştan da mal alıp, hisse pozisyonumu %110 a çıkardım.

Yarın da bu anaokulu piyesinin karşılıklı demeçler ile devam etmesini bekliyorum. Ve "hafta sonu riskini almak istemeyen müthiş yatırımcı" tayfanın da ortaya çıkması ile, günü eksi veya ciddi eksi kaparız diye düşünüyorum. Yarında duruma göre hafta sonuna %120-130 hisse pozisyonu ile girerim.

Bu arada olur da savaş çıkarsa... ki bu bence %1 den bile düşük bir ihtimal ama konuşulduğu için yazıyorum, savaş çıkar ise o zaman pozisyonu %300 e çıkartma planım var. Bedavanın bedavası fiyatlamalar olur, xu30 iyi bilanço tahtalara çöker geçerim. Ama ben ucuza mal almayı sevmem, o yüzden 24 den eregli alacağımıza, 34 den alalım daha iyi diyorum...

İyi akşamlar...
    Aynen dediğin gibi oluyor . Savaş bir var , bir yok

Blinken ve Lavrov, haftaya Avrupa'da buluşacak
    https://parafesor.net/blinken-ve-lav...cak-18-02-2022

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Ukrayna'nın Stanytsia Luhanska kentindeki bir Anaokulu ortaokulu,
    Perşembe sabahı Doğu Ukrayna'daki Donbas bölgesi yakınlarındaki birkaç köy ve kasabayı etkileyen top ateşiyle vuruldu.
    Ukrayna hükümetine göre, Perşembe öğleden sonra, herhangi bir ölüme neden olmayan, ancak binaların hasar gördüğü ve en az dört sivil ve bir asker de dahil olmak üzere çok sayıda kişinin yaralandığı 42 bombardıman vakası kaydedildi.
    https://www.breitbart.com/europe/202...lag-operation/

Rus'lara göre...
    Rus hükümeti, devlet medya servisi TASS'tan yapılan bir açıklamada, bombardımanın Rus güçleri tarafından değil,
    kendini ilan eden Donetsk Halk Cumhuriyeti'nin güçleri tarafından yapıldığını söyleyerek,
    olaylara kendi bakış açısını sağladı. Moskova - ve önce Ukrayna'nın onları bombalamasına yanıt olarak başlatıldı.
    https://tass.com/world/1405043

Hangisi doğru??
    Yazı tura atmak lazım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    sabah sabah +2.500 puan yaptıran gelişme nedir?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    asıl soru dün o kadar satış yaptıran gelişme neydi ? olmalıydı sn. Türkoğlu
    O satışa bu alış oluyor bu durumda
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    sabah sabah +2.500 puan yaptıran gelişme nedir?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,293
    ...

SM-M307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Sayfa 606/1001 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri