Sayfa 632/1001 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,049 - 5,056 arası.

Konu: Viop XXXIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,828
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Abi iyi de, içeride tüketimi olan şeylerin ihracı da sıkıntı. Salyangoz olsa, içeride tüketilmese tamam ihraç edelim de. İçeride tüketimi olmayan ne kadar ürün var?

Bir de bu sene turizmde rekor bekleniyor, yabancıya ucuz gelen şey bize pahalı geliyor. Bu durum özellikle yemek tüketim maddelerinde sıkıntı çıkaracak.

Bunun tek çözümü bol bol üretim. Ama orada da işletme sermayesi sıkıntısı var, üretmek için de para lazım. Öte yandan doğru dürüst gübre bile atılamıyor, tarlalarda işçi çalıştırmak maliyetli…bu şartlarda enflasyon ve ürün kıtlığı kaçınılmaz.
    gecikmeli de olsa gubreye yuzde 30 indirim yapılacak haberlerini okumustum. umarım az da olsa faydası olur da tarım urunlerinde biraz ucuzlama goruruz yaza dogru..

2. Çok haklısınız
    Özellikle gıda da bu durum problem.

İhracat derken
    Aslında gıda ihracatını kastetmedim.
    İhraç fiyati artınca buradaki fiyatta yükseliyor maalesef.
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Abi iyi de, içeride tüketimi olan şeylerin ihracı da sıkıntı. Salyangoz olsa, içeride tüketilmese tamam ihraç edelim de. İçeride tüketimi olmayan ne kadar ürün var?

Bir de bu sene turizmde rekor bekleniyor, yabancıya ucuz gelen şey bize pahalı geliyor. Bu durum özellikle yemek tüketim maddelerinde sıkıntı çıkaracak.

Bunun tek çözümü bol bol üretim. Ama orada da işletme sermayesi sıkıntısı var, üretmek için de para lazım. Öte yandan doğru dürüst gübre bile atılamıyor, tarlalarda işçi çalıştırmak maliyetliâ�¦bu şartlarda enflasyon ve ürün kıtlığı kaçınılmaz.
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. haftasonu savaş çıkarcılar orda mısınız
    tamaaaaaaam
    Rusya dalacak abiciler siz de orda mısınız
    tamaaaaaam

4. haber size kadar geldiyse ve siz flata geçtiyseniz müthiş bir hamle. tebrikler finansal piyasalar yendiniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    elektrik faturam geçen ayla aynı gelmiş...güya indirim olacaktı...nasıl indirim oldu anlamadık...400 tl...kullanım miktarlarına bakıyorum kw olarak hemen hemen aynı miktar...ben anlamadım bu işi...

6.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    elektrik faturam geçen ayla aynı gelmiş...güya indirim olacaktı...nasıl indirim oldu anlamadık...400 tl...kullanım miktarlarına bakıyorum kw olarak hemen hemen aynı miktar...ben anlamadım bu işi...
    indirim olacak haberini linkleyin de görelim, tabii işyerinde yaşamıyorsanız..

7. Zorla savaşa sokacaklar

Son Dakika
    https://tr.sputniknews.com/20220220/...054049924.html

8. BTC güvenli liman demediniz mi abi. -4% alaşağı'da

Sayfa 632/1001 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz