Sayfa 746/1002 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,961 - 5,968 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,790
     Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    doğru diyor..
    chp ampülü açık bırakmasaydı ödemezdik
    ahh baykal ah....

İleriyi düşünmemenin faturası,dokunmazlıkta öyle,guya dokunmazlık kalkacak yargılanacaklardı tersi oldu hep faka bastılar,bu halklan bu kadar olur,adam kitlesini iyi biliyor,kitlesi ne diyor ölürem yolunda,memleket batmış umurundamı,zamanında birini tanımıştım,banane ülkeden ben zaten bitmişim borç tavan yapmış,bana çalışana bende çalışırım derdi 10 sene önce muğlada tanışmıştım,şimdi nasıl bilmiyorum çok zaman geçti hökömetin icratlarını öve,öve bitiremiyordu,ben ülke batacak diyordum yok uçacak diyordu,haklı çıksan neye yazar böyleleri ülkede çok,gerçi iktidarın işi çok zor böyle ortamda,tahminen silinip gidecekler,ama yapılan yanlışlar hiç bitmeyecek ülkeye yüklü fatura kesilecek,işte önemli olan bu,ne diyor zat,hep beraber ödeyeceğiz...temennim değişimden yana,güven gelirse ülkeye kısa zamanda bu yükten kurtuluruz.

Biden: Bu, Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin başlangıcı.

Biden : Rusya’nın iki büyük finans şirketine yaptırım uygulamaya başlıyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Rusya eski Sovyetlerden hangisini ne ile korkutabilir gerçekten öğrenmek isterim 666...
    Saka mi yapiyorsun anlamadim.

O halklarin da secim haklari var. Hepsi Rus kuklasi olarak yasamak istemiyorlar. Gurcistan'da savas cikarmadi mi Putin? Aynen orda da Abhkhazia ile South Osetia'yi parcaladi. Belarus'ta Rus Kuklasi Lukeshenko %20 oy aldi, %80 oy alanlar haftalarca sokaklarda tepindi ler sonra ulkeden kactilar, Lukashenko %80 ile kazanmis oldu. Ukranya'nin nukleer silahlarini toprak guvenligi karsiliginda kaldirtan da Rusya. Kirim'a da giren Rusya. Bati ile yakinlasanlara saldiriyor iste.

Ayidan post, Rusdan dost olmaz... mi oyle birseydi.

4. Hemen kendimize dünya lideri elbisesi biçip halaybaşı olmamanız lazım
    ABD,Rusya,Almanya,İngiltere kim olursa olsun yaptığınız fedakarlığı 1 günde unuturlar, otur sessizce izle
    1 papaz İçin ABD bize ne yaptı bakın, 2 füze rampası aldık diye neler yaptı bakın,Irak’ta Ypg ye neler verdi bakın
    Avrupa daha geçen hafta Kavala için bize düşmandı ?
    Bir uçağını düşürdük diye Rusya’nın yaptıkları ?
    Yendiğimiz kazıklar ansiklopedi olacak kadar çokken hemen bi tarafa yanaşmak doğru değil, elleme yesinler birbirlerini

Taraf olacaksanda Suriye var, Kıbrıs var, Libya var, Musul var,Kerkük var, önce sor bakalım Rusya, Avrupa ve Amerika bu konularda ne düşüyorlar

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ben doktorum beş aşı oldum annem 83 yaşında ona da yaptırdım.E ben büyük resmi göremiyormuyum eğitimini aldığım konuyu bilmiyormuyum.Hayret cidden.
    Vay hkm kardes, rumuz 666 diye inanci geregi konusamayacagini soyleyeni doktor nasil yapmislar? Ulke degismis. Noldu korona mi imana getirdi yoksa da simdi konusuyorsun? Muahahahahaha.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Vay hkm kardes, rumuz 666 diye inanci geregi konusamayacagini soyleyeni doktor nasil yapmislar? Ulke degismis. Noldu korona mi imana getirdi yoksa da simdi konusuyorsun? Muahahahahaha.
    Sana mı soracaklardı

Bizim memleketin hastalığı bu herkes her konuda uzman,yahu bırak işte sağlık konusunda da ahkam kesme aşı olmıyacağım de geç git.Corona gripten farksız falan hakikaten bu kadar cehalet ancak eğitimle olur.Bu memleketin eğitimlisi bu kafada olunca cahillere insan hak veriyor,normaldir akp falan bize fazla aslında.

Biden’in açıklaması sonrası Rusya moex endeksi %5,9 ruble %1,6 değer kazandı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 746/1002 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •